Újabb magyar büszkeség: a Stadiumx Bob Sinclarrel alkotott

 2022.06.23 20:09  |  livethemoment.hu  |   2201
Értékeld ezt a cikket
(0 szavazat)
 
0
 
0
 
0
 
0
 
0Újabb magyar büszkeség: a Stadiumx Bob Sinclarrel alkotott

A ma már nemzetközi szinten is felkapott magyar DJ/producer páros, a Stadiumx felkérésére még a neves francia lemezlovas, Bob Sinclar is egyből rábólintott! Az „I'm Still In Love" egy kristálytiszta, felemelő house-track lett, a nagy találkozásról pedig izgalmas részleteket is megosztott a duó.

Igazi elektronikus zenei hírességként hivatkozhatunk a Dave Martin és Sullivan alkotta Stadiumx-re, amióta 2014-ben berobbantak a „Howl At The Moon" című szerzeményükkel, teljességgel ellepve a külföldi közönséget minőségi progresszív és future-house dallamokkal. Számos sztárral dolgoztak már együtt, több felvételük például a Grammy-díjas Sam Martinhoz köthető, most pedig a világ egyik leghíresebb DJ-jével, Bob Sinclarrel működtek együtt.

Dave Martin így mesélt a nagy volumenű projektről: „Tizenéves koromban részt vettem egy meghatározó Bob Sinclar bulin, nem hittem volna, hogy valaha is együtt dolgozhatunk, de elkészítettünk egy olyan demót, ami abszolút a Sinclar-féle feel-good érzést árasztotta. Így felkerestük őt e-mailen és rekord gyorsasággal el is vállalta az anyag befejezését."

A fiúk végül ibizai klipforgatásuk alkalmakor találkoztak először személyesen a francia előadóval: „Meglepően közvetlen volt Sinclar, amikor élőben is beszélhettünk, olyan érzés volt, mintha már évek óta jó barátok lennénk! Nem is csoda, hiszen hasonló zenei kultúrából jöttünk, hasonló hatások értek" – tette hozzá Dave.

Az „I'm Still In Love" idén nyáron a DJ-szettek fénypontjának ígérkezik, a végsőkig jó hangulatú zene egyenletes house groove-jaival és gyönyörű akkordjaival, amelyek tökéletes harmóniát alkotnak a magával ragadó, kellemes vokálbetéttel. Nevezzük a kollaborációt egy dance zenei költeménynek, amiben a nem múló szerelemé a főszerep!
Forrás: (Partneroldal)
TALÁN EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:
Kövess minket és nem maradsz le semmiről!

Hozzászólások

Facebook hozzászólás

Tisztelt Olvasóink!

   Minden olvasóink számára biztosítani szeretnék, a lehetőséget arra, hogy hozzá tudjon szólni a megjelent cikkekhez. A hozzászólás a Facebook bejelentkezése után lehetséges. A hozzászólások a Facebookon megadott felhasználói nevével és profilképével jelenik meg. Ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért, a hozzászólásokat illetve a hozzászólási lehetőséget letiltjuk.
Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe.

Köszönettel:
A livethemoment.hu szerkesztősége

Ajánljuk még

Infobox
Public info
Page info
Keresés az oldalon

Az oldal 5 év és 333 napja érhető el (2018 05. 26.)
 Összes látogatók száma:
1810748.
Lefrissebb bejegyzések
Zenevilág - hazai 2024.02.13 17:52
„Úgy szeretném meghálálni!” – Szenes Iván 100
Koncertajánló
KARTHAGO koncert az Arénában!
2022. november 19.


Kiemelt programajánló


Programajánló

További programajánló Legnézettebb programajánló


Programajánló naptár


Hírek, események


Koncertbeszámolók


Interjúk
 


  Partnereink

                           

MTI-hírfelhasználó 
Tárhely szolgáltatónk: