Végre újra együtt hallhatjuk Újpest legnépszerűbb fenegyerekeit, Curtis-t és BLR-t

 2022.02.10 19:30  |  livethemoment.hu  |   1151
Értékeld ezt a cikket
(0 szavazat)
 
0
 
0
 
0
 
0
 
010 éve annak, hogy a „Belehalok" hurrikánként söpört végig a lejátszási listákon örökre beírva magát a hazai poptörténelembe. Ekkor tett szert széleskörű ismertségre a két újpesti gyökerű alkotó és máig jó barát, Curtis és BLR. Egy ideje külön utakon építik karrierjüket, most viszont újból együtt zenélnek. A „Tudja az ég" Curtis február 11-én megjelenő, „Spíler" című kislemezén is szerepel.

Masszív közreműködői gárdával jelenik meg a hazai hip hop szcéna sztárja, azaz Curtis új, 'Spíler' című EP-je, amelyet Guy Ritchie korszakalkotó filmje inspirált. Az új korong középpontjában Újpest képsorai, összefonódott barátságok és a Curtis védjegyének számító, ütős rapbetétek állnak.

Az EP-ről korábban már megismerhettük a Szabó Ádámmal közös „Keserű magányt" és egy klasszikus Curtis-szerzeményt „Piszkos kölyök" címmel. Mielőtt még kezünkbe foghatnánk a friss kiadványt az előadó egy új zenéjéről fedi fel a leplet, amelynek - a rajongók nagy örömére - régi jó cimborája, BLR az együttműködője, és egy autentikus, Jimy J. Hollywood által rendezett klip kíséretében érkezik.

„Mindketten Újpesten cseperedtünk fel BLR-rel és már az első albumainkat is együtt készítettük mielőtt Majoros Peti csatlakozott volna a csapathoz. Számos sikert élhettünk át, majd bejelentette Geri, hogy szeretne egyedül is érvényesülni. A jó viszony, persze megmaradt, majd tavaly egy nyári fesztiválon találtunk újra egymásra és egyetértettünk abban, hogy jó lenne újra közösen alkotni" – meséli Széki Attila a „Tudja az ég" hátterét. – „Nem is volt kérdés, hogy Újpestről szóljon a dal, hiszen annyi közös élmény köt minket ide. A stílus is adott volt, mivel mindketten a nyugati parti rap vonalat képviseljük. Minden olyan gördülékeny volt, mint 10 éve és már a következő projektjeinkről beszélünk."

A végeredmény pedig egy hamisítatlan, old-school rap-track, amit biztos, hogy nemcsak a 4. kerület lakói fognak rongyosra hallgatni.

Az érkező kiadvány további kollaborátorai közt feltűnik a Youtube trending szekció közkedvelt előadója, Essemm, az underground rapper, 4Tress is, a produceri munkálatokat pedig Vígh Arnold és Dj Luigi látta el.
Forrás: (Partneroldal)
TALÁN EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:
Kövess minket és nem maradsz le semmiről!

Hozzászólások

Facebook hozzászólás

Tisztelt Olvasóink!

   Minden olvasóink számára biztosítani szeretnék, a lehetőséget arra, hogy hozzá tudjon szólni a megjelent cikkekhez. A hozzászólás a Facebook bejelentkezése után lehetséges. A hozzászólások a Facebookon megadott felhasználói nevével és profilképével jelenik meg. Ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért, a hozzászólásokat illetve a hozzászólási lehetőséget letiltjuk.
Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe.

Köszönettel:
A livethemoment.hu szerkesztősége

Ajánljuk még

Infobox
Public info
Page info
Keresés az oldalon

Az oldal 4 év és 188 napja érhető el (2018 05. 26.)
 Összes látogatók száma:
1431838.
Lefrissebb bejegyzések
Klippremier 1 hete 5 napja
Itt a recept, hogy mit kell csinálni, ha épp nagyon eleged van mindenből
Koncertajánló
KARTHAGO koncert az Arénában!
2022. november 19.


Kiemelt programajánló


Programajánló

További programajánló Legnézettebb programajánló


Programajánló naptár


Hírek, események


Koncertbeszámolók


Interjúk
 


  Partnereink

                           

MTI-hírfelhasználó 
Tárhely szolgáltatónk: