Ya Ou ezúttal kötöttségek és szabályok nélkül csapott a húrok közé

 2022.05.24 19:22  |  livethemoment.hu  |   2555
Értékeld ezt a cikket
(0 szavazat)
 
0
 
0
 
0
 
0
 
0Ya Ou ezúttal kötöttségek és szabályok nélkül csapott a húrok közé

Már korábban megtapasztalhattuk a 2019-es Sztárban sztár leszek! műsorában Ya Ou elképesztő átváltozásait és zenei sokoldalúságát. A tehetséges dalszerző-előadó számos dalt halmozott fel, így mára már megmásíthatatlan védjegye lett zenei sokrétűsége. A „Ne siess" ismét meglepő fordulatokat tartogat, amelyben kiderül, mire is képes Ya Ou egy kis rock'n'rollra hangolt elektromos gitárral a vállán.

„A „Ne siess"-t abszolút a zenélés szeretete szülte, ami egy teljesen felszabadult, kötöttségek és szabályok nélküli zenélgetés eredménye" – osztotta meg Ya Ou új, dögös szerzeménye születését, ami utólag kapott egy hangulatához illő szöveget kiemelve, hogy emberek vagyunk tele vágyakkal, energiákkal.

Az egyre nagyobb elismeréseket elérő tehetség szívesen fogad be zenéjébe különböző műfajokat, a PRIBELSZKI-vel közösen írt, rádiós siker, a „Találkoznánk" izgalmas rap-betéttel egészült ki, Imrikkel a „Lehet-e még" című trackben pedig az elektronikus szcénát fedezte fel. Legutóbb A DAL műsorában is megmérettetett „Zsákutca" című felvételében a zenész ő maga is szívesen rappelt.

Ya Ou legújabb zeneszámában most a rock'n'rollé a főszerep, amiről elmesélte, hogy: „Sok oldalam van: ez meglátszik a formációk sokszínűségében, amiknek része vagyok és a saját dalaim változatosságában is. Mindig vallom, hogy szerencsés, ha az előadó képvisel egy stílust, irányt, de miért ne lehetne ezt a szabályt is felrúgni kicsit?! Ha megkérdeznék, hogy hogy látnám magam szívesen a jövőben, akkor pont ezt a dalt játszanám egy tomboló tömegnek gitárral a nyakamban, zenekarral a hátam mögött. Most ezt érzem és ezt élem."

Az újdonságot egy pikáns videóklippel együtt élvezhetjük, ahol Ya Ou két táncossal az oldalán alakul át izgalmasabbnál izgalmasabb szettekbe.

Forrás: (Partneroldal)
TALÁN EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:
Kövess minket és nem maradsz le semmiről!

Hozzászólások

Facebook hozzászólás

Tisztelt Olvasóink!

   Minden olvasóink számára biztosítani szeretnék, a lehetőséget arra, hogy hozzá tudjon szólni a megjelent cikkekhez. A hozzászólás a Facebook bejelentkezése után lehetséges. A hozzászólások a Facebookon megadott felhasználói nevével és profilképével jelenik meg. Ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért, a hozzászólásokat illetve a hozzászólási lehetőséget letiltjuk.
Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe.

Köszönettel:
A livethemoment.hu szerkesztősége

Ajánljuk még

Infobox
Public info
Page info
Keresés az oldalon

Az oldal 4 év és 486 napja érhető el (2018 05. 26.)
 Összes látogatók száma:
1689832.
Lefrissebb bejegyzések
Klippremier 2023.04.13 19:00
Gáspár Laci geg és multkiultiSOKK a záróakkord – még forró PRIBELSZKI első EP-je
Koncertajánló
KARTHAGO koncert az Arénában!
2022. november 19.


Kiemelt programajánló


Programajánló

További programajánló Legnézettebb programajánló


Programajánló naptár


Hírek, események


Koncertbeszámolók


Interjúk
 


  Partnereink

                           

MTI-hírfelhasználó 
Tárhely szolgáltatónk: