aZorka új katartikus dala biztat önszeretetre

 2022.09.08 21:07  |  livethemoment.hu  |   3369
Értékeld ezt a cikket
(0 szavazat)
 
0
 
0
 
0
 
0
 
0„Magam már nem sajnálom többet, sem azt, hogy létezem"

aZorka új katartikus dala biztat önszeretetre

„Köszönöm", „szívesen", „szeretlek" – szavak, amiket nem túl gyakran mondunk saját magunknak és amik az elbűvölő énekesnő/dalszerző, aZorka legújabb felvételében hangsúlyt kaptak. A „Vízözön" külön versként is megállná a helyét, miközben önelfogadásra tanít. Élőben pedig szeptember 17-én is meghallgathatjuk az újdonságot az Akvárium Klub színpadán.

Lackfi Dorottya 2020-ban indította útjára szólóprojektjét, aZorka néven: lírikus szövegek, melankolikus és fülbemászó dallamok jellemzik szerzeményeit alterpop műfajba elrepítve magukkal. A tehetség első kislemeze 'Elharapott szavak' címmel jelent meg 2021 novemberében, amit legújabb zenéje követ.

Az új, katartikus dalban megtisztulhatunk, akárcsak egy képzeletbeli „Vízözön" után: egy belső párbeszédet fest le aZorka a hozzánk legközelebb álló személlyel – azaz önmagunkkal:

„A „Vízözön" több szempontból is egy új korszakot indított el az életemben. Ez az első dal, amit azzal a céllal írtam meg, hogy teremtsek vele egy nekem tetsző valóságot" – meséli Dorka kiadványa hátterét. „A rossz berögződéseket és a destruktív viselkedést - amik a szövegben „szeméttelep" és „kacatok" formájában jelennek meg - sokszor észrevétlenül fenntartok. Ezeket szeretném képletesen felégetni azzal, hogy szeretem magam, kiállok magam mellett."

Az előadó színházi környezetben készített egyszereplős videóklipet, amely Szombathy András és Kőrösi László ötlete, kivitelezése.
Forrás: (Partneroldal)
TALÁN EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:
Kövess minket és nem maradsz le semmiről!

Hozzászólások

Facebook hozzászólás

Tisztelt Olvasóink!

   Minden olvasóink számára biztosítani szeretnék, a lehetőséget arra, hogy hozzá tudjon szólni a megjelent cikkekhez. A hozzászólás a Facebook bejelentkezése után lehetséges. A hozzászólások a Facebookon megadott felhasználói nevével és profilképével jelenik meg. Ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért, a hozzászólásokat illetve a hozzászólási lehetőséget letiltjuk.
Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe.

Köszönettel:
A livethemoment.hu szerkesztősége

Ajánljuk még

Infobox
Public info
Page info
Keresés az oldalon

Az oldal 5 év és 415 napja érhető el (2018 05. 26.)
 Összes látogatók száma:
1905138.
Lefrissebb bejegyzések
Zenevilág - hazai 2024.02.13 17:52
„Úgy szeretném meghálálni!” – Szenes Iván 100
Koncertajánló
KARTHAGO koncert az Arénában!
2022. november 19.


Kiemelt programajánló


Programajánló

További programajánló Legnézettebb programajánló


Programajánló naptár


Hírek, események


Koncertbeszámolók


Interjúk
 


  Partnereink

                           

MTI-hírfelhasználó 
Tárhely szolgáltatónk: