Jogi, technikai és adatvédelmi nyilatkozat

Azzal, hogy belép a Live The Moment, livethemoment.hu (http://livethemoment.hu) portál valamelyik oldalára, Ön feltétel és kivétel nélkül elfogadja az alábbi felhasználási feltételeket. A livethemoment.hu portálon található tartalom az livethemoment.hu szellemi tulajdona.

Az livethemoment.hu portál fenntart minden, a portál bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A szerkesztőség előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a portál lapjain közölt tartalom egészének vagy részeinek terjesztése, értékesítése.

A livethemoment.hu oldalai teljes egészében, a reklámokkal, hirdetésekkel együtt szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos. Tilos továbbá a kiadó előzetes írásbeli engedélye nélkül a lap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is.

Az livethemoment.hu portál tartalma kizárólag tájékoztató jellegű, a portálon hozzáférhető tartalom pontosságáért,megbízhatóságáért, teljességéért és az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett károkért az livethemoment.hu felelősséget nem vállal. A honlap bizonyos részei csak előzetes regisztráció után érhetőek el. Az livethemoment.hu portálon nyújtott tanácsok felhasználása kizárólag a felhasználó felelősségére és kockázatára történik.

Az livethemoment.hu fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhasználási feltételeket részeiben, vagy egészében, előzetes bejelentés nélkül megváltoztassa.


Az igénybe vett szolgáltatások használata során, a felhasználó nem tölt fel olyan tartalmat, amely:
- jogszabályba ütközik, illetve ennek gyanúja felmerül

- nem a megfelelő rovathoz tartozik;

- amelyek bármilyen módon sértik valamely harmadik fél jogait, ideértve, nem kizárólagosan, a védjeggyel, szerzői joggal, szabadalommal, személyiségi vagy kegyeleti joggal való visszaélést.;

- erőszakra, jogszabálysértésre buzdít, illetve a személyes vagy közbiztonságot, környezetet, illetve természetet károsító magatartásra ösztönöz, önkényuralmi jelképeket tartalmaz;

- félelemérzetet kelt;

- amely a gyermek- és fiatalkorúaknak szól, és fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésüket károsíthatja pornográf, szexuális jellegű, szexuális ingerkeltésre irányulnak az szolgáltató megítélése szerint sértheti a szolgáltató, a szolgáltató üzleti partnerei vagy a szolgáltató felhasználóinak jogait.

- kéretlen (spam) hirdetésnek minősül

Szigorúan tilos az oldalon olyan képeket anyagokat feltölteni, amely erkölcstelen, rasszista hajlamú, uszító és egyéb, az oldal profiljához nem illő tartalom.
Ennek a megszegése azonnali kizárással jár!


Az oldalon előfordulnak saját készítésű fotók, amelyek külön jelölve is vannak és mindegyike szerzői jogvédelem alá esnek. A szerzői jogok szabályozásának keretét a Polgári Törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. törvény 86-87. §§-i alkotják, a részletszabályokat pedig a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény tartalmazza.Adatvédelem

Ön a honlapot általában ingyenesen és anélkül látogathatja, hogy önmagáról bármilyen személyes adatot meg kellene adnia. A honlap egyes részeit regisztráció nélkül látogathatja, és az ott elérhető szolgáltatásokat ingyenesen veheti igénybe. A honlap meghatározott részeihez való hozzáférés azonban regisztrációhoz kötött.
A regisztráció során – önkéntesen, jogszabályi kötelezettség nélkül – személyes adatnak minősülő információkat is meg kell adni.
A regisztráció során tudomásunkra jutott személyes adatot biztonságosan tároljuk, azt semmilyen körülmények között nem tesszük - az Ön előzetes, kifejezett jóváhagyó hozzájárulása nélkül - harmadik személy számára hozzáférhetővé, kivéve, ha jogszabály ezt kötelezővé teszi.


Technikai információk

Az livethemoment.hu weboldala 1280*800 felbontásra optimalizáltan készült, a javasolt színmélység 24 bit. Az oldalakon elhelyezett képek torzításmentes megjelenítése érdekében javasoljuk, hogy számítógépének kijelzőjén - lehetősége szerint- a tökéletes megjelenítés érdekében ezt vagy ennél nagyobb felbontást állítson be.
A portál a leggyakrabban használt böngészőprogramokra lett optimalizálva, így az alábbi böngészőprogramok használatát javasoljuk, hogy a portál funkciói megfelelően működjenek:
Mozilla Firefox 19.0 (vagy frissebb),
Internet Explorer 10.0 (vagy frissebb)
A weboldalon elhelyezett egyes elemek csak Adobe Flash Player 10, vagy későbbi verziójának segítségével tekinthetők meg. Ezen elemek megtekintése érdekében javasoljuk, hogy a programot töltse le a gyártó honlapjáról (www.adobe.com). A program ingyenesen telepíthető és használható.


A megjelenítés személyreszabhatósága

A karakterméret megváltoztatása

Internet Explorer: CTRL és + vagy CTRL és - billentyűk együttes lenyomásával, vagy a CTRL billemtyű és az egér görgőjének együttes használatával

Mozilla: CTRL és + vagy CTRL és - billentyűk együttes lenyomásával, vagy a CTRL billemtyű és az egér görgőjének együttes használatával. A CTRL és 0 lenyomásával alaphelyzetbe állíthatja az oldalt.


Az oldalon található linkek, amelyek külső oldalra mutatnak:

  www.budapestpark.hu
  www.hirado.hu
  www.youtube.com
  www.facebook.com
  www.instagram.com
  twitter.com
  www.glamour.hu
  www.billboard.com
  www.melyinterjuk.hu
  www.programturizmus.hu
  www.ournet.hu
  concerto.hu
  magneoton.hu

  Egyes adatok forrása:
  www.budapestpark.hu
  www.glamour.hu
  www.hirado.hu
  www.melyinterjuk.hu
  www.hu.wikipedia.org
  www.glamour.hu
  www.billboard.com
  www.programturizmus.hu
  www.ournet.hu
  concerto.hu
  magneoton.huKülön köszönet a közreműködésért!

  A Bupapest Park sajtó munkatársainak - www.budapestpark.hu
  A Glamur szerkesztőségének - www.glamour.hu
  Sándor Andrásnak - www.melyinterjuk.hu
  A programturizmus ügyvezetőjének - www.programturizmus.hu
  A Sajtóművek sajtó munkatársainak - concerto.hu
  A Magneoton munkatársainak - magneoton.hu


 A weboldal egyedi szoftver alapján készült (motor): GZO. ©GéZé, és a készítője kizárólagos jogokkal rendelkezik, továbbá fenntartja a jogot, hogy az oldal forrását bármikor megváltoztassa vagy javítsa, de az adatbázis tartalmát nem módosítja, és nem törli. A honlap üzemeltetője rendszeresen ellenőrzi az oldal összes funkcióját, a rendszer zökkenőmentes működése érdekében.

Infobox
Public info
Page info
Keresés az oldalon

Az oldal 5 év és 395 napja érhető el (2018 05. 26.)
 Összes látogatók száma:
1896197.
Lefrissebb bejegyzések
Zenevilág - hazai 2024.02.13 17:52
„Úgy szeretném meghálálni!” – Szenes Iván 100
Koncertajánló
KARTHAGO koncert az Arénában!
2022. november 19.


Kiemelt programajánló


Programajánló

További programajánló Legnézettebb programajánló


Programajánló naptár


Hírek, események


Koncertbeszámolók


Interjúk
 


  Partnereink

                           

MTI-hírfelhasználó 
Tárhely szolgáltatónk: