Aréna Retro Party #3


belépőjegyhez kötött
A kezdésig még 56 nap vanHázigazda: B. Tóth László

A show megy TOVÁBB …..mert ha OKTÓBER akkor ARÉNA RETRO PARTY
Az Aréna RETRO Party a LEGNAGYOBB magyarországi 80’as LIVE SHOW.
2022.10.08-án egy Magyarországon SOHA NEM volt show-ra kerül sor. Az ARÉNA RETRO PARTY#3 színpadán olyan külföldi előadók fognak fellépni - konkrétan 7 külföldi akkori VILÁGSZTÁR - akiknek a 80'-as években a slágereik meghatározták a fiatalok szórakozását. Élőben újra átélhetjük ezeket a számokat a Papp László Sportarénában, Budapesten.
Énekelj, táncolj, szórakozz és éld át újra a 80-as éveket ……
Már most MINDENKI nagyon várja – ugye Te is ott leszel?


▲ FELLÉPŐK ▲

Boney M

NSZK-beli popegyüttes, az eurodiszkó egyik legnagyobb sztárja, mely az 1970-es évek végén és az 1980-as években volt pályája csúcsán. Ekkor nemcsak Európában, hanem a kelet-ázsiai, a fekete-afrikai és az arab országokban is óriási népszerűségnek örvendett. Az együttes szülőatyja Frank Farian zenei producer volt. Fénykorában a Boney M. a legendás svéd popcsapat, az ABBA legnagyobb vetélytársa volt.
Bár Reggie kivételével az együttes minden egykori tagja Boney M. néven lép fel még ma is, hivatalos Boney M.-nek az egykori frontasszony, Liz Mitchell formációja (Boney M. feat. Liz Mitchell) számít.


Bad Boys Blue (röviden BBB, későbbi alternatív néven The Real Bad Boys Blue)

1984-ben, Kölnben alakult multinacionális német könnyűzenei együttes. A '80-as és '90-es években olyan, nemzetközileg is sikeres dalaik voltak, mint a "You're a Woman", a "Pretty Young Girl", az "I Wanna Hear Your Heartbeat (Sunday Girl)", és a "Come Back and Stay". Fennállása során a tagok rengetegszer cserélődtek, részben két alapító tag halála, részben pedig kiválások miatt összesen 10 fő volt tagja az együttesnek. Jelenleg egyetlen zenész, az alapítók közül egyedüliként életben lévő John McInerney az együttes tagja és egyben frontembere.


Eruption

Az Eruption brit diszkó, R&B és soul felvétel volt az 1970 -es és 1980 -as években. Leginkább Ann Peebles "I Can't Stand the Rain" és Neil Sedaka "One Way Ticket" című borítóiról ismertek, amelyek nagy diszkó slágerek voltak 1978 -ban és 1979 -ben.


Londonbeat

Brit-székhelyű amerikai R&B és dance zenekar. Az 1990-es évek elején néhány pop és dance slágereket is szereztek.


Gazebo

Paul Mazzolini (ismertebb nevén, 1960. február 18., Bejrút) olasz énekes, dalszerző, producer. Legismertebb dala az I Like Chopin.
Bejrútban született, ahol apja diplomataként dolgozott az olasz nagykövetségen. Apja munkájának köszönhetően Mazzolini később Dániában és Franciaországban is élt. Londonban is dolgozott gitárosként. 1983-ban érettségizett az egyetemen. Művésznevét azért választotta, mert "menőnek" hangzott, és ez fontos volt abban az időben a DJ-k számára.
1983-ban jelent meg legismertebb kislemeze, az I Like Chopin. 8 millió példányban kelt el az egész világon, és első helyezést ért el több slágerlistán is. A magyar slágerlistán a 19. helyet szerezte meg.


FR David

(valódi neve Elli Robert Fitoussi) (Menzel Bourguiba, 1947. január 1.) egy francia énekes, született Tunéziában. Védjegye napszemüveg és gitár, egy fehér Fender Stratocaster.
Legnagyobb sikerét 1982 végén érte el a Words dalgal.Világszerte több mint 8 millió példányban értékesített lemezt. A dalai nemcsak az európai országokban voltak vezető slágerek, hanem Japánban is. Hollandiában több héten keresztül vezette a holland Top 40 és a National Hit Parade-t


Mauro

Az első sikereit az„Electric Sun”, a „Harley” zenekarokkal és a „Mauro & Control” diszkóformációval nyerte. A „Relax” gitárosa és szólóművész, Claus Matthias ismerősén keresztül a Mauro a „Buona Sera - Ciao Ciao” című nyári slágert magára szabta Ezután kezdett be a popénekesi karrierbe. Slágerlistás sikerek következtek (köztük Bulgáriában és Romániában is vezette a listákat) és számos nemzetközi szereplés meg is hozta a világ hírnevet neki.
A „No Doubt About It”, egy olyan Mauro album amelyet számos klub játszik naponta. A nagy fesztiválok állandó fellépője a mai napig.
Időpont: 2022.október. 08
Helyszin: Papp László Budapest Sportaréna
További információk: ticketportal.huMentés Értesítés
Add meg az e-mail címed és a fesztivál kezdése előtt egy nappal értesítést kapsz!

Kövess minket és nem maradsz le semmiről!

Hozzászólások

Facebook hozzászólás

Tisztelt Olvasóink!

   Minden olvasóink számára biztosítani szeretnék, a lehetőséget arra, hogy hozzá tudjon szólni a megjelent programhoz. A hozzászólás a Facebook bejelentkezése után lehetséges. A hozzászólások a Facebookon megadott felhasználói nevével és profilképével jelenik meg. Ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért, a hozzászólásokat illetve a hozzászólási lehetőséget letiltjuk.
Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe.

Köszönettel:
A livethemoment.hu szerkesztősége

További FesztiválokInfobox
Public info
Page info
Keresés az oldalon

Az oldal 4 év és 79 napja érhető el (2018 05. 26.)
 Összes látogatók száma:
1319145.
Lefrissebb bejegyzések
Klippremier 3 napja 2 órája
Wolf Kati életében az anyaság és a karrier jól megfér egymás mellett
Koncertajánló
A The Cure ismét Budapesten ad koncertet
2022. október 26.


Kiemelt programajánló


Programajánló

További programajánló Legnézettebb programajánló


Programajánló naptár


Hírek, események


Koncertbeszámolók


Interjúk
 


  Partnereink

                           

MTI-hírfelhasználó 
Tárhely szolgáltatónk: