Szakács Gergő akusztikus terasz koncertje

 2020.06.19 22:16  |  F. Alexa  |   1682
Értékeld ezt a cikket
(0 szavazat)
 
0
 
0
 
0
 
0
 
0A zenés táncos rendezvényekről szóló rendelkezés módosulása után az Akvárium Klub kapva kapott a lehetőségen és máris elindította az eredetileg tavaszi, ingyenes koncertsorozatát. Június 18.-án 20 és 21 óra között a terasz első vendége Szakács Gergő volt, akit nem csak önálló karrierje által ismerhetünk, hanem a Follow The Flow formációjából is. Gergő szokásához híven egy szál gitárral, és sokszínű énekhangjával varázsolta el a teraszon tartózkodókat.
A dallistában olyan dalok szerepelnek, melyek valamilyen formában kötődnek az énekeshez. Az estét Kygo- Lose Somebody feldolgozásával nyitotta, majd a Jetlag- Nincs lehetetlen és Dua Lipa - Don’t Start Now című dalával folytatta. A sorban a Red Bull Pilvaker csapata által feldolgozott Magány következett, melynek eredetijében Gergő is közreműködik Deego-val és Flour Tomival. A szövegben József Attila versét vették alapul, de egy teljes versszakot megtartottak pontosan úgy, ahogy a versben is szerepel. A Magány pedig több iskolai tankönyvben szerepel tananyagként. A sorban következő Finneas - Let’sFall In Love For The Night, és Pápai Joci- Özönvíz című dala.Koncertjét a melankolikus Hanghajó -val folytatta, mely saját szerzeménye, és beteg nagypapája elvesztéséről írta. A következő Radnóti Miklós egyik legismertebb verséből készült átdolgozás, a Nem tudhatom, ami a Magány-hoz hasonlóan, a Red Bull Pilvaker keretein belül született dal Fura Csé és Sub Bass Monster részvételével. Ezután a soron lévő az Idő volt. A dal szintén saját alkotása, amivel a régmúlt időkbe és ezekkel szerzett tapasztalataiba nyújt betekintést. Zárásként felcsendült a legújabb, áprilisban megjelent dala, a Haladok, melyben összefoglalja érzelmeit, karrierjének, sikerének hatásait, emellett azt is érzékelhetjük, hogy milyen érzelmek tombolnak benne, amiatt, hogy egy fontos személyt mart el maga mellől. Ez a legszemélyesebb dala mind közül.Gergő egyéniségéhez hűen elégikusabb, romantikusabb dalokat válogatott össze erre az estére. Csodálatos előadásaiban mindig érezhető, hogy tele van érzelmekkel. Tökéletes nyitása volt ez az alkalom a nyári szezonnak, főként az elmúlt hónapok nehézségei után. A közönség átszellemülve hallgatta Szakács Gergőt, amint átadja érzelmeit és tudatja velük, hogy mindazt, amit ők átélnek, ő maga is megéli.


Kép és szöveg: Farkasfalvi Alexandra
TALÁN EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:
Kövess minket és nem maradsz le semmiről!

Hozzászólások

Facebook hozzászólás

Tisztelt Olvasóink!

   Minden olvasóink számára biztosítani szeretnék, a lehetőséget arra, hogy hozzá tudjon szólni a megjelent cikkekhez. A hozzászólás a Facebook bejelentkezése után lehetséges. A hozzászólások a Facebookon megadott felhasználói nevével és profilképével jelenik meg. Ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért, a hozzászólásokat illetve a hozzászólási lehetőséget letiltjuk.
Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe.

Köszönettel:
A livethemoment.hu szerkesztősége

Ajánljuk még

Infobox
Public info
Page info
Keresés az oldalon

Az oldal 4 év és 307 napja érhető el (2018 05. 26.)
 Összes látogatók száma:
1533241.
Lefrissebb bejegyzések
Klippremier 1 hete 1 napja
Az influenszer lét árnyoldalairól szól B. Nagy Réka új dala
Koncertajánló
KARTHAGO koncert az Arénában!
2022. november 19.


Kiemelt programajánló


Programajánló

További programajánló Legnézettebb programajánló


Programajánló naptár


Hírek, események


Koncertbeszámolók


Interjúk
 


  Partnereink

                           

MTI-hírfelhasználó 
Tárhely szolgáltatónk: