Hírek,események a zene világából

Klippremier
  
 12 órája 26 perce |  livethemoment.hu |  25

Megható történettel és őszinte példamutatással érkezik az Ocho Macho legújabb szerzeménye

Különleges dallal és mondanivalóval jön a zenekar újdonsága. A „Valahogy majd megint újrakezdem” fülbemászó dallamához egy igen lélekemelő dalszöveg társul. Még a karantén alatt íródott a dal, mikor is Benivel felvettünk pár ötletet. Hangszerelésében Bakonyi Bálint munkája ismét, ami óriási segítség volt, mivel nagyon sehova nem tudtunk mozdulni.

Tovább a teljes cikkre 

Klippremier
  
 2 napja 13 órája |  livethemoment.hu |  76

Buli van a parton, a szabadstrandon, a házigazda pedig Lotfi Begi, Sipos F. Tamás és Sipi.

Sipos F. Tamás egetrengető, 1993-as slágere idén aktuálisabb, mint valaha, ugyanis az egész ország tűkön ülve várta, hogy visszatérjen az élet, és újra lehessen társaságba és szórakozni járni.

Tovább a teljes cikkre 

Klippremier
  
 2 napja 13 órája |  livethemoment.hu |  87

Pokolian vicces, ugyanakkor őszinte szerzeménnyel érkezik Bongor

Bongortól eddig sem állt távol az egészséges kritika, ezúttal pedig egy igen megosztó témában alkotott. A színész-rapper év elején megjelent albumáról ezúttal a „Fogócskát" vitte képre, a közönségkedvenc dal pedig egy fordulatokkal teli klippel érkezik

Tovább a teljes cikkre 

Lemezajánló
  
 6 napja 10 órája |  livethemoment.hu |  179

Júniusi nemzetközi album megjelenések

2021. június 11-én újabb kiadvánnyal tisztelgünk a jazz-műfaj egyik legmeghatározóbb alakja, Charles Mingus előtt. A hetvenes évek legendás rockzenekara, a Fleetwood Mac 2021. június 25-én az 1980-as ’Live’ című albumának újramaszterelt változatával érkezik. A buffalói alternatív rockegyüttes ezúttal a zenekar egyik legmegatározóbb korszakából, a 1995-2007- es időszak remekeibel készített válogatáslemezt.

Tovább a teljes cikkre 

Klippremier
  
 1 hete 0 napja |  livethemoment.hu |  223

Meghökkentő klippel érkezik az OliverFromEarth

Meghökkentő klip, fülbemászó zene és őszinte szöveg- leginkább így lehetne jellemezni az OliverFromEarth formabontó újdonságát. Patocska Olivér és Barabás Dávid ezúttal az angyali arcú Nágival dolgozott össze, aki hangjával zsinórban kétszer is levette a DAL zsűrijét a lábáról. A „Szerintem" egy merőben újító projekt volt az énekesektől, hiszen a kollaboráció ötlete nem kis vargabetűt vett.

Tovább a teljes cikkre 

Klippremier
  
 1 hete 0 napja |  livethemoment.hu |  205

Brains – kirobbanó energiával vissza a gyökerekhez

Legújabb dalával éles fordulatot vesz a zenekar, és visszatér a kezdetek keményebb hangzásvilághoz. A Bad&Heavy-vel kiszabadítják a vírushelyzet alatt visszafojtott energiáikat, amivel július 15-én a Budapest Park színpadát is elárasztják, méghozzá XXL méretben.

Tovább a teljes cikkre 

Zenevilág - külföld
  
 1 hete 6 napja |  livethemoment.hu |  366

A legforróbb nemzetközi újdonságok júniusban

Dua Lipa „Love Again" című dala szerelem első hallásra - megérkezett az immáron háromszoros Grammy-díjas énekesnő újdonsága, ami nyílegyenesen veszi célba a toplistákat! Az egész világot felrázó „Astronaut In The Ocean" után újabb remekkel kápráztat el minket a görög származású ausztrál rapper. Elképesztő visszatérés után óriási a folytatás! A Coldpalyre jellemző lélekig hatoló zene és őszinte szöveg a „Higher Power"-ben is szenzációsan talál egymásra. A7S már biztosan ismerős a hallgatóknak, hiszen nem egy megahitben találkozhattunk már a svéd producerrel.

Tovább a teljes cikkre 

Klippremier
  
 1 hete 6 napja |  livethemoment.hu |  386

A SzkiTon „Fullos a body” címmel szállítja az újabb anyagot

Kondihimnusszal alapoz meg a beachbodynak a legendás humorgyáros hármas. A SzkiTon „Fullos a body” címmel szállítja az újabb anyagot, amelyben a fiúk ezúttal is sziporkáztak. „A dalt a konditermek újranyitásának híre inspirálta, illetve a tény, hogy „nyárra legyen mindig fullos a body”. Na, nem pont nekünk, de másoknak igen”- kezdik a fiúk, akik maximális önbizalommal ugrottak bele a projektbe, és vállt-vállnak vetve vették be az izomkolosszusok törzshelyét.

Tovább a teljes cikkre 

Klippremier
  
 1 hete 6 napja |  livethemoment.hu |  366

“Ha elvesznél, nézz mindig az ég felé” - lélekerősítővel jelentkezik a Margaret Island

A változásban rejlő szépségekre, a közös kihívások izgalmaira és az összekapaszkodásra irányítja a figyelmet a Margaret Island új dala, a Ha elvesznél. Lábas Viki így mesél a dal kapcsán: “Életünk során sokszor előfordul, hogy úgy érezzük, elakadtunk vagy elvesztünk kicsit a világban - pláne igaz ez egy viszontagságos időszakban....

Tovább a teljes cikkre 

Sztárhír
  
 2 hete 0 napja |  MTI |  376

Lady Gaga elhalasztotta a Chromatica Ball-turnét

Lady Gaga 2022-re halasztotta a Chromatica Ball-turnét, hogy megvárja vele, amíg elmúlik a koronavírus-járvány. "Miközben a világ sok pontján egyre több minden megnyílik, máshol még nem készek a nyitásra. Így a The Chromatica Ball- fellépésekkel megvárjuk 2022 nyarát, amikor meg tudjuk erősíteni az összes fellépés időpontját" - fogalmazott üzenetében az énekesnő.

Tovább a teljes cikkre 

Fesztiválhír
  
 2 hete 0 napja |  MTI |  383

Az 1Kárpát-medence Fesztivállal indul a nyár az A38 Hajón

Az 1Kárpát-medence Fesztivállal indul a nyár az A38 Hajón. A fesztiválon Palya Bea, Ladánybene 27, a Sin Seekas, az Estendon és a Kaukázus is fellép június 2. és 9. között. Június 2-án a kárpátaljai kötődésű, az irodalmat és popkultúrát játékosan összekapcsoló Kávészünet indítja a programsorozatot a Magna Cum Laude frontemberével, Mező Misivel. Másnap Ferenczi György és a Rackajam a magyar folkot és a rock 'n' rollt ötvözi műsorában, előtte az erdélyi-budapesti Loyal Apples' Club lép fel.

Tovább a teljes cikkre 

Klippremier
  
 2 hete 1 napja |  livethemoment.hu |  411

MattSet: Jók leszünk - avagy az apaság dalban elmesélve

Minden ember másképp éli meg a szülővé válás folyamatát, ami megszámlálhatatlan csodával, de sok változással és megpróbáltatással is jár. A MattSet Apák Napja című albuma az apaság és a szülő-gyermek kapcsolat megannyi árnyalatát járja körül. A lemez legpoposabb dala, a Jók leszünk az apává válás élményét, és a „mióta vagytok” változásával járó pozitív érzéseket meséli el. A dalhoz négy kisgyermek szereplésével forgatott klipet a zenekar.

Tovább a teljes cikkre 

Klippremier
  
 2 hete 2 napja |  livethemoment.hu |  441

Az Animal Cannibals egy fergeteges dallal ünnepli, hogy újra kinyitottak a szórakozóhelyek

Rap-kezelés a hosszú bezártság után. Az Animal Cannibals egy fergeteges dallal ünnepli, hogy újra kinyitottak a szórakozóhelyek. Lassan megtelnek a teraszok és a szabadtéri koncerthelyszínek. Bár, nem árt az elővigyázatosság, Magyarországon biztonságban érezhetjük magunkat.

Tovább a teljes cikkre 

Klippremier
  
 2 hete 3 napja |  livethemoment.hu |  462

Soha többé ne zárkozzunk be! - üzeni új dalában BittnerSweet

Kandelábereken hajladozó rúdtáncos, a kihalt éjszakai Budapestnek muzsikáló utcazenész és az üres Duna-partot fénnyel elárasztó telihold – mind olyan magányos szereplők a teljes nyitásra váró éjszakában, melyek reményt öntenek a megfáradt, türelmetlen városlakók szívébe. A járvány csendesülésével számtalan apró elemet kell még magunkban a helyére pakolnunk, hogy egy összetartó, energiától lüktető holnapra ébredjünk. Ezekből a darabkákból építi fel egy közösebb, boldogabb új világ kirakósát a BittnerSweet zenekar új klipje, az Üres utcák.

Tovább a teljes cikkre 

Klippremier
  
 2 hete 3 napja |  livethemoment.hu |  453

Új klippel jelentkezett Metzker Viktória ezúttal Karolával közösen

Kirobbanó kollaborációval jelentkezik a Fonogram-győztes DJ. Metzker Viki igazán tudja, hogy kell jól indítani a hetet, hiszen már hétfőn ledobja a slágerbombát, amit ezúttal a YouTube egyik legfelkapottabb tehetségével, Karolával közösen jegyez. A dögös duó egy érzelemdús szerzeménnyel vesz le a lábunkról.

Tovább a teljes cikkre 

Zenevilág - külföld
  
 2 hete 6 napja |  livethemoment.hu |  524

A legújabb nemzetközi újdonságok

„Shine Your Light" címmel dobja le a slágerbombát Master KG, ami nem kis túlzással az idei nyár himnuszának ígérkezik. Régóta vártunk már erre a hírre és most végre hivatalos: július 23-án érkezik Anne-Marie legújabb nagylemeze, a „Therapy"! Erősen indította az évet a Ashnikko! Megjelent az énekesnő első albuma „DEMIDEVIL" címmel, áprilisban pedig egy extravagáns online koncerten mutatta be a korongot, ami élőben is zseniálisan szólt! Mi történik akkor, ha a Galantis, David Guetta és a Little Mix összedolgozik?

Tovább a teljes cikkre 

Klippremier
  
 2 hete 6 napja |  livethemoment.hu |  487

Ilyen élni itthon - megjelent az ATOM zenekar új klipje

Új klippel jelentkezett a debreceni punk rock trió. Az ATOM a tavalyi, második nagylemezükön található ’Élni Itthon’ című dalukra készített videót. A dal a ’Slamasztika’ lemez egyik zászlóshajója, már a megszületésekor tervei voltak vele a zenekarnak.

Tovább a teljes cikkre 

Klippremier
  
 3 hete 0 napja |  livethemoment.hu |  508

A Kimnowak örök slágerét dolgozták fel a hazai zenei szcéna nagyágyúi

A '90-es évek ikonikus dalát Tarján Zsófi, a Swing à la Django, Lotfi Begi és Curtis közösen gondolta újra, a végeredmény pedig az év legizgalmasabb kollaborációja lett. A 2021-es „Gyémánt" hangzásában különleges harmóniát alkotnak az autentikus magyar elemek és a dance-pop stílusjegyek, a dallam pedig természetesen a felejthetetlen eredeti szerzemény, benne újító rapbetéttel.

Tovább a teljes cikkre 

Klippremier
  
 3 hete 1 napja |  livethemoment.hu |  556

A Börtön című dallal debütál a Ketch zenekar

Hányféle börtönbe kerülhetünk az életünk során? Egy toxikus kapcsolatról és az abból eredő belső konfliktusról szól a Ketch Börtön című száma. Az öt fiatal zenészből álló csapat a Kőbányai Zenei Stúdióban alakult, hangzásvilágukat fuvola és hárfa teszi egyedivé. Az érzékeny témát feldolgozódebütáló dalukhoz sejtelmes képi világú klipet készítettek.

Tovább a teljes cikkre 

Lemezajánló
  
 3 hete 1 napja |  livethemoment.hu |  378

Megjelent a szlovákiai z-generációs csodagyerek debütáló lemeze

A szlovák popsztár Karin Ann, számos sikeres single után, most a debütáló lemezével jelentkezik, amelynek címe ’lonelytogether’. Az album producere Matt Schwartz (Yungblud, MassiveAttack, Halsey) volt, központi témái a mentális egészség, és a nemi esélyegyenlőség. A lemezen megtalálható minden, amely a modern pop zenére jellemző: szerethető, de sötét szövegek, trap-es löktetések, fülbemászó dallamok.

Tovább a teljes cikkre 

Zenevilág - hazai
  
 3 hete 3 napja |  MTI |  443

Júniusban nyit a Margitszigeti Szabadtéri Színpad

Június 3-án a Magyar Nemzeti Táncegyüttes Magyar hősök, csaták és szerelmek című produkciójával nyitja meg az idei szabadtéri színházi szezont a Margitszigeti Színház - közölték a szervezők az MTI-vel. A teátrum klasszikus zenei sorozatát a Nemzeti Filharmonikus Zenekar indítja el június 5-én Mozart kétzongorás versenyművével, Lucas & Arthur Jussen holland zongoraművészek közreműködésével.

Tovább a teljes cikkre 

Zenevilág - hazai
  
 2021.05.18 15:13 |  livethemoment.hu, Artisjus |  450

Negyedével csökkent a dalszerzők jogdíja a járványhelyzet miatt

Az Artisjus május 18-án fizeti ki 7682 magyar dalszerzőnek a tavalyi rádiós és televíziós elhangzások után járó jogdíjakat. Most és a júniusban esedékes kifizetéskor 2,2 milliárd forinttal kevesebb jogdíjat kapnak a zenei alkotók, mint egy évvel korábban – ez átlagosan 25 százalékos visszaesést jelent egy szerzőnél. A dalszerzők és előadók – az egész zeneiparral együtt – a biztonságos és tervezhető újranyitást kérik a Kormánytól.

Tovább a teljes cikkre 

Zenei esemény
  
 2021.05.17 19:05 |  livethemoment.hu, Artisjus |  487

Elstartol a nemzetközi dalszerző tábor Budapesten

Lévai Balázs 80-as években játszódó filmjéhez is írnak zenéta holnap induló nemzetközi dalszerző tábor résztvevői Budapesten. Az Artisjus Songwriting Campre a magyar zenészek mellett hét országból érkeztek szövegírók, zeneszerzőkés producerek, hogy néhány napon át közösen alkossanak. A tábor kultúrmissziója, hogy fellendítse a magyar zenei exportot, beindítsa a hazai és a külföldi tehetségek közötti együttműködést.

Tovább a teljes cikkre 

Fesztiválhír
  
 2021.05.16 17:45 |  MTI |  498

Teljes a VeszprémFest idei programja

Teljessé vált a VeszprémFest idei programja: a Cotton Club Singers, a Concerto Budapest és az LGT slágereket játszó Zenevonat is fellép az augusztus 17. és 21. között megrendezendő fesztiválon. Idén Sir Tom Jones mellett kizárólag magyar művészek koncertjeivel várja közönségét a három veszprémi helyszínen zajló fesztivál. A Grammy-díjas walesi énekes augusztus 19-én a Veszprém Arénában lép színpadra, programjában legismertebb világslágerei mellett Surrounded by Time című legújabb stúdióalbumáról is elhangzanak majd dalok.

Tovább a teljes cikkre 

Zenevilág - külföld
  
 2021.05.14 22:24 |  livethemoment.hu |  517

Legújabb újdonságok a világ minden tájáról

Meghökkentő klippel debütál a TikTok elsőszámú sztárja! Bella Poarch, az alig 24 éves tiktokker énekesnőként is remekel. Hidegrázós újdonsággal érkezik a „Dance Monkey" című megahit énekesnője. Tones And I meghatározó hangjában ezúttal sem kell csalódnunk, az ausztrál géniusz pedig a képi világot is viszi. Tion Wayne és Russ Millions óriási közössel robbantak be a köztudatba! A „Body" zseniálisan egyesíti a két rapper ütős részeit, a végeredmény pedig egy fülbemászó kollaboráció lett.

Tovább a teljes cikkre 

Zenei esemény
  
 2021.05.14 13:37 |  MTI |  509

Bartók Tavasz: Charlie, Bagossy Brothers, Aurevoir. is lesz

Charlie, a Bagossy Brothers és az Aurevoir. ingyenes online koncertje is szerepel az első Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek könnyűzenei kínálatában. A szervezők által az MTI-hez pénteken eljuttatott közlemény kiemeli: Horváth Károly, művésznevén Charlie védjegyévé vált, karcos hangján és örökzöld dalain generációk nőttek fel.

Tovább a teljes cikkre 

Klippremier
  
 2021.05.11 14:34 |  livethemoment.hu |  562

Szobadiszkóba menekültek a valóság elől a The Carbonfools zenekar tagjai

„A szobadiszkó nem oldja meg a problémát, de azt gondolom, a legtöbbünknél kialakult egy ilyen hely az elmúlt egy évben” – meséli Fóris-Ferenczi Gábor, a zenekar énekese az új dalról. „Nekem úgy tűnik egészen furcsa lett a legtöbb ember lelke mostanra. Egyik pillanatban tele vagy energiával, és azt mondod, hogy engem nem érdekel ez a vírus dolog, és én akár ilyen korlátok mellett is tökéletesen jól fogom érezni magam.

Tovább a teljes cikkre 

Lemezajánló
  
 2021.05.10 20:19 |  livethemoment.hu |  572

Újrakevert albumot dob piacra az Alphaville

2021. május 7-én érkezett az Alphaville második és harmadik lemezének átszerkesztett, remaszterelt és bónuszokkal megspékelt verziója. Az 'Afternoons in Utopia' eredetileg 2021. május 7-én érkezett az Alphaville második és harmadik lemezének átszerkesztett, remaszterelt és bónuszokkal megspékelt verziója. Az 'Afternoons in Utopia' eredetileg 1986-ban jelent meg, két évvel a nagysikerű, debütáló album, a 'Forever Young' után. A 35 éves anyag tartalmazza a „Dance With Me”, a „Universal Daddy” és a „Jerusalem” dalokat is.

Tovább a teljes cikkre 

Zenevilág - külföld
  
 2021.05.07 19:10 |  livethemoment.hu |  633

A legforróbb nemzetközi újdonságok

Van egy olyan sejtésünk, hogy megérkezett az év nyári slágere! Pulzáló ritmusokra és bomba vokálra felkészülni, megérkezett a „Get Together"! A hétszeres Grammy-díjas zenekar a modern pop-rock meghatározó formációja, akinek olyan slágereket köszönhetünk, mint a „Clocks", a „Paradise", vagy a Spotify-on 1,5 milliárd streamet generáló „Something Just Like This". A felsorakoztatott számokban több műfajjal játszanak az alkotók, így a klasszikus popdalok mellett a hip-hop is feltűnik.

Tovább a teljes cikkre 

Klippremier
  
 2021.05.07 12:19 |  livethemoment.hu |  661

Fülbemászó dalban tűnik fel Völgyesi Gabi

Az énekesnő SuperStereo oldalán alkotott, a „Holt-tenger" pedig parádésra sikerült! Laskai Viktor ismét pompás alapot rakott össze, ritmusos és pulzáló, amely remekül illeszkedik Gabi csodálatos hangjához. A páros először dolgozott együtt, ennek ellenére a közös munka elképesztően gördülékenyen ment.

Tovább a teljes cikkre 

Zenei esemény
  
 2021.05.06 20:39 |  livethemoment.hu, Artisjus |  618

IDÉN ŐK KAPJÁK A ZENEI ARTISJUS-DÍJAKAT

Könnyű- és komolyzenei alkotókat díjazott idén is az Artisjus: kilenc zeneszerzőt és szövegírót tüntettek ki. Fábri Péter életműdíjat, Borlai Gergő az év zeneszerzője címet, Major Eszter pedig az év szövegírójának járó díjat kapja a szerzői egyesülettől. A 2020-as év produkciójának a Random Tripet választották. A szerzői egyesület posztumusz junior díjjal tiszteleg az idén elhunyt Siklósi Örs dalszerzői munkája előtt. A komolyzene területéről Soproni József, Horváth Márton Levente és Molnár Viktor kap elismerést.

Tovább a teljes cikkre 

Fesztiválhír
  
 2021.05.06 13:05 |  livethemoment.hu |  583

"A 2022-es Szigetet úgy várjuk, mint fesztivált még soha"

Európa egyik legnagyobb fesztiválja, amely Magyarország legfontosabb turisztikai rendezvénye is egyben, nagy visszatérést tervez 2022-ben. "Sajnos lejárt az idő, döntenünk kellett az idei Szigetről" – nyilatkozta Kádár Tamás, a fesztivál főszervezője. "Szomorú szívvel, de felmérve a felelősségünket – látva a bizonytalanságok sokaságát, akár az utazás, a szállások, a vendéglátás és a védettségi igazolások hazai és nemzetközi szerepe terén – arra az elhatározásra jutottunk, hogy mostantól inkább a jövő évi Szigetre készülünk"

Tovább a teljes cikkre 

Fesztiválhír
  
 2021.05.05 20:13 |  MTI |  553

Az augusztusi pótdátumon tartják meg a Fishing on Orfű fesztivált

A szervezők úgy döntöttek, hogy az eredeti időpont helyett az előre meghirdetett pótdátumon, augusztus 25. és 28. között tartják meg a járványhelyzet miatt tavaly elmaradt Fishing on Orfű fesztivált - közölték az esemény hivatalos honlapján. Eredetileg június 16. és 19. között tartották volna meg az eseményt, de már az időpont tavaly decemberi bejelentésekor jelezték a szervezők, hogy amennyiben szükségessé válna a rendezvény újbóli elhalasztása, egy pótdátumot is lekötöttek a fellépőkkel.

Tovább a teljes cikkre 

Fesztiválhír
  
 2021.05.05 20:00 |  MTI |  536

Idén is elmarad a Fezen

A tavalyi évhez hasonlóan 2021-ben sem rendezik meg a székesfehérvári Fezen fesztivált - közölték a szervezők kedden az MTI-vel. Kovács Antal főszervező két fő okot jelölt meg a döntés háttereként: egyrészt a nemzetközi előadók hiányát, hiszen a korábban bejelentett fellépők nagy része már 2022-re tette át koncertjét, másrészt a védettségi igazolvány kérdését, hiszen lehetnek jópáran a már jeggyel rendelkezők közül, akiknek a Fezen időpontjában - július végén - nem lesz még védettségi igazolványuk.

Tovább a teljes cikkre 

Lemezajánló
  
 2021.05.05 19:50 |  MTI |  534

A Fleetwood Mac és Tom Petty a Warner új lemezein

A hetvenes években berobbant két előadó, a Fleetwood Mac, valamint Tom Petty korábbi felvételeit, ritkaságait dobta piacra a Warner Records. A ma is létező brit-amerikai zenekartól koncertdalok, a 2017-ben elhunyt amerikai énekes- gitárostól kiadatlan számok jelentek meg.

Tovább a teljes cikkre 

Zenei esemény
  
 2021.05.03 17:55 |  livethemoment.hu |  559

Los Angelesben díjazták Curtist és Szabó Ádámot

Nem várt helyről érkezett az elismerés. A Los Angeles Film Awards legjobb videóklip kategóriában díjazta Curtis és Szabó Ádám remekét, az „Ez vagyok én"-t. A klip 2 hónapja debütált és már több mint kétmilliószor pörgették a YouTubeon.

Tovább a teljes cikkre 

Klippremier
  
 2021.05.01 20:21 |  livethemoment.hu |  504

Édes meglepetéssel kedveskedik a népszerű dalszövegíró, „Fagyi” idő van

Major Eszter neve nem csak a szülőknek lehet ismerős, akik leporellóit rongyosra forgatták az esti altatásnál, hanem bizony mindenkinek, hiszen Eszter megannyi dalt írt a hazai zenészvilág krémjének. Dolgozott együtt például Zsédával, Wolf Katival, Szekeres Andriennel, Oláh Gergővel, Kökény Attilával, számtalan dalt írt a Hooligansnek, Cserpes Laurának vagy éppen Éliás Jr-nak, akivel most közös zenét hoznak, megérkezett a „Fagyi”, pár gombóc vidámság.

Tovább a teljes cikkre 

Zenevilág - külföld
  
 2021.05.01 18:22 |  livethemoment.hu |  454

Nemzetközi újdonságok májusban

Brightoni banda on board! A duó egy szuperszonikus hajtású albummal tért vissza! A „Typhoons" egy izgalmas kaland a párostól, hiszen a szokásos alternatív- és hard rock hangzást párosítják a dance-rock és a disco elemeivel, és ez igencsak parádésan sikerült!

Tovább a teljes cikkre 

Klippremier
  
 2021.04.30 16:48 |  livethemoment.hu |  445

Új klippel jelentkezik a szlovák popsztár Karin Ann

A szlovák popsztár Karin Ann, új dalt adott ki 'Sociopathic' címmel a brit tehetséggel, Macca Wiles-al közösen, amit ezúttal is Matt Schwartz (Yungblud, Massive Attack, Halsey) producerált. A 'Sociopathic' különleges elegye a Karin által képvisel dark popnak és a Macca Wiles féle trappes vonalnak. A légies vokálok, pulzáló elektronikával vannak párosítva, a szöveg pedig egy toxikus párkapcsolatról szól, ahol az előadók vigaszt és támogatást nyújtanak a fiatalabb generációnak.

Tovább a teljes cikkre 

Klippremier
  
 2021.04.28 19:19 |  livethemoment.hu |  462

Fülbemászó dallal érkezett a Das Funk zenekar

A Das Funk tudja hogy kell felrázni egy unalmas szerda estét! Mutatják: „Te vagy a lány”. Fülbemászó és ritmusos, ugyanakkor elképesztően egyedi hangzás, így lehetne a legjobban összefoglalni a Das Funk legújabb szerzeményét. A „Te vagy a lány” azonnal magával ragad, a dal kerek, a klip meg elképesztő. Miller Dávid által írt dalszöveg egy szerelmi vallomás, őszinte és nagyon vagány.

Tovább a teljes cikkre 

Klippremier
  
 2021.04.28 10:53 |  livethemoment.hu |  560

Megjelent Norskye, ÉNB Sophie és Ktk Steeve új dala

Új dallal jelentkezett NORSKYE, aki 2019-ben tért vissza az electronica színterére. HOPE című dalában az Éjjel-Nappal Budapestben szereplő Sophie énekel, és a ManGoRise-ban játszó KTK Steeveszaxofonozik! NORSKYE meglehetősen termékeny évet zárt a koronavírus ellenére 2020-ban, minden évszakban megjelentetett egy-egy dalt valamilyen vizuális tartalommal.

Tovább a teljes cikkre 

Klippremier
  
 2021.04.26 21:02 |  livethemoment.hu |  393

IMRIK és YA OU közös felvételével készült egy új videó

IMRIK és YA OU közös felvételével indítjuk a hetet, a „Lehet-e még" egy lehengerlő újdonság, bomba beatekkel, és fülbemászó refrénnel. Az aktuális hangzásvilágú dal egyedülálló a hazai piacon, hiszen a „slap house" és dance stílusjegyek keveréke ezúttal egy izgalmas vokálbetéttel gazdagodott YA OU jóvoltából. A páros nem először dolgozik együtt, a munka éppen ezért elképesztő ütemben haladt.

Tovább a teljes cikkre 

Lemezajánló
  
 2021.04.19 18:14 |  livethemoment.hu |  757

Megjelent az LNDA első nagylemeze! (album promócióval)

Egy-egy új videoklip és dal is érkezett! Bernard Hahn (Nena, Hs7) német zenei producer vezetésével készült el a LNDA zenekar debütáló albuma, a Hajótörött. A hét számos EP-n megtalálhatóak a közönség által már jól ismert videoklipes dalok, mint a "Még nem", vagy a nyári, legutóbbi Sziget Fesztiválon rögzített, lemez címadó "Hajótörött" vagy a legújabb, extravagáns klip a "Vámpír"

Tovább a teljes cikkre 

Klippremier
  
 2021.04.17 21:56 |  livethemoment.hu |  525

Mélyről jövő dallal érkezik Bebe Rexha

Mélyről jövő dallal érkezik az albán származású amerikai énekesnő, mely május 7-én megjelenő „Better Mistakes" albumának előfutára is egyben. A Bebe Rexha által írt „Sabotage" egy fájó vallomás, szembesítés önmagunkkal, egy igazán őszinte utazás az énekesnő lelki világába.

Tovább a teljes cikkre 

Zenevilág - külföld
  
 2021.04.16 21:57 |  livethemoment.hu |  755

Összeállít Ed Sheerannel a ONE OK ROCK, az eredmény pedig fergeteges lett!

A 2005-ben alakult japán rockegyüttes 2019-ben megjelent „Eye of the Storm" album óta nem hallatott magáról, a „Renegades" pedig egy tökéletes visszatérés. A dal egy fontos üzenetet közvetít, amely megkérdőjelezi a világ helyzetét és himnuszként szolgál mindazoknak, akik nem hajlandóak figyelmen kívül hagyni a csatákat.

Tovább a teljes cikkre 

Zenevilág - külföld
  
 2021.04.16 21:43 |  livethemoment.hu |  675

Vadonatúj szerzeménnyel jelentkezik az ohiói duó, a The Black Keys

A blues jegyeivel játszó banda „Crawling Kingsnake" című szerzeménye a májusban megjelenő, sorban a tizedik stúdióalbumáról csendül fel elsőként, a zenekar eddig ugyanis nem villantott tracket az új korongról.

Tovább a teljes cikkre 

Klippremier
  
 2021.04.16 21:32 |  livethemoment.hu |  550

A minden nehézséget legyőző kapcsolatokról szól B. Nagy Réka új dala

B. Nagy Réka a Miskovits Marcival közösen kiadott ’Harcolok’ után ismét egy nagyon személyes és őszinte dallal jelentkezik. Az Ölelj című szerzeményt a vőlegényével való kapcsolata ihlette meg, mely a nehézségek ellenére erős maradt.

Tovább a teljes cikkre 

Klippremier
  
 2021.04.15 11:27 |  livethemoment.hu |  572

Jon Bon Jovi a családjáról írta legújabb dalát

Személyes hangvételű videóval jelentkezik Bon Jovi. Új klip jelenet meg Bon Jovi, a '2020' című, tizenötödik stúdiólemezéről 'Story of Love' címmel. A videóban a rocksztár nappalijában több, eddig sosem látott, személyes családi ereklyét, fotókat, személyes tárgyat is láthatunk.

Tovább a teljes cikkre 

Klippremier
  
 2021.04.14 22:17 |  livethemoment.hu |  1099

Nem akármilyen klippel jelentkezett az Újhold zenekar

Igazán nem lehet azt mondani, hogy az Újhold zenekar tétlenkedne az idei évben. Ebben az évben ugyanis már a harmadik videóklipjükkel jelentkeznek. Előző napfényes, vidámabb hangvételű klipjük után azonban most sötétebb vizekre eveztek. Promóciós és marketing szempontból mondhatnánk azt, hogy nem túl szerencsés ilyen sűrűn új klippel vagy bármilyen anyaggal jelentkezni, hiszen hagyni kell a dolgokat kifutni a maguk útján.

Tovább a teljes cikkre 

Zenevilág - hazai
  
 2021.04.14 19:15 |  livethemoment.hu |  705

Nagy tervekkel készül a fiatal, feltörekvő énekes Pfeifer Tamás

Mint a legtöbb hazai előadóit, a bátaszéki fiatal, feltörekvő énekes terveit is keresztülhúzta a koronavírusos időszak, ráadásul az interneten az elmúlt hónapokban folyamatosan online bántalmazás elszenvedője volt az énekes. A búslakodás helyett azonban aktív stúdió munkával és komoly tervek megvalósításával tölti idejét Pfeifer Tamás.

Tovább a teljes cikkre 

Interjú
  
 2021.04.12 21:03 |  livethemoment.hu |  951

Megérkezett a vadiúj Kiflihajó dal! - interjú

Szülinapos dallal jelentkezik a népszerű gyermekzenekar. A gyermekzenei világban jól ismert zenészek alapították meg 2020 elején a Kiflihajó elnevezésű minőségi, élőzenét játszó produkciót. Az új dalról, a tervekről és izgalmas dolgokról Székely Zoltánt, a zenekar fúvósát kérdeztük:

Tovább a teljes cikkre 

Klippremier
  
 2021.04.12 19:32 |  livethemoment.hu |  621

Bombasiker Balázs Pali új klipje

Balázs Pali - Veled még egyszer megpróbálnám című videoklipje alig pár hét alatt már, több, mint 150 ezres megtekintésnél jár a Youtube-on és a kárpát- medencei rádiók is előszeretettel forgatják az újdonságot. Ahogyan korábban mi is beszámoltunk róla, a sztár egy teljesen úgy élethelyzetbe került a forgatáson, hiszen egy bányász mindennapjai elevenednek meg a kisfilmben, így talán joggal is tartott kicsit a fogadtatástól.

Tovább a teljes cikkre 

Klippremier
  
 2021.04.12 19:10 |  livethemoment.hu |  531

Vicces új klippel jelentkezett a The Sign együttes

Elképesztően vicces klippel jelentkezik a The Sign, akik a most megjelenő albumuk címadó dalához olyan videót rittyentettek, hogy potyognak a könnyeink a nevetéstől. Megérkezett a „Mi fedeztük fel Amerikát” klip és vele együtt a korong is!

Tovább a teljes cikkre 

Zenei érdekesség
  
 2021.04.10 20:43 |  livethemoment.hu |  570

Hazai és nemzetközi újdonságok áprilisban

Vadonatúj dallal tért vissza az alternatív zenei géniuszpáros a Twenty One Pilots. Forest Blakk folytatja szárnyalását, az énekes-dalszerző ezúttal a Grammy-nyertes Meghan Trainorral kollaborált, duettjük pedig fantasztikusra sikeredett. Ismét slágerbombát robbant a dance-szcéna egyik legígéretesebb új előadója! Nathan Dawe képtelen leállni: sorra ostromolja izgalmas újdonságaival a hazai és nemzetközi toplistákat egyaránt.

Tovább a teljes cikkre 

Klippremier
  
 2021.04.08 13:20 |  livethemoment.hu |  617

Adj levegőt címmel megjelent a PLASTICOCEAN zenekar új klipje

Mindenki számára eszméletlen nehéz időszak volt az elmúlt több, mint egy év. A fizikai megterhelésnél a lelki nehézségek talán még nagyobb nyomot hagynak az emberekben. Ép ésszel igazán fel sem fogható, ami körülöttünk zajlik, főleg, ha arra gondolunk, hányan veszítették el a megélhetésüket, családtagjaikat, barátaikat. Mindenképp szerettük volna feldolgozni a témát, viszont azt sosem gondoltuk volna, hogy ilyen közelről is érinteni fog minket.

Tovább a teljes cikkre 

Klippremier
  
 2021.04.07 21:38 |  livethemoment.hu |  569

Lélekemelő dallal jelentkezik Ákos

Ákos vadonatúj saját szerzeménnyel tér vissza: a „Fel a szívekkel" egy rádióbarát, pörgős felvétel lett, ami egy igen aktuális témát, a remény kérdését feszegeti. „A legutóbbi stúdiólemez dalai közül a „Csend leszek" nagy sikert aratott a munkámat régóta figyelemmel kísérő közönség körében. A dal koncertklipje tavaly szeptember óta látható a YouTube csatornánkon, eredetileg ezzel egy időben akartuk kiadni a szerzemény különböző változatait is. Jó, hogy vártunk ezzel, mert a kiadvány anyaga sok új ötlettel és egy vadonatúj dallal is gazdagodott azóta"

Tovább a teljes cikkre 

Zenei esemény
  
 2021.04.06 19:50 |  livethemoment.hu |  520

Így szól, amikor 90 dobos játssza a Queen We Will Rock You című dalát

Újabb, különleges videó került fel a közösségi oldalakra a CityRocks (Közép- Európa legnagyobb rockzenekara) 2019-es kecskeméti nagykoncerjéről. A kisvideóban most csak dobosok szerepelnek. A látványos videóban a mintegy 90 tagú ütős szekció tagjai előadásában a Queen együttes We Will Rock You című dala látható.

Tovább a teljes cikkre 

Zenei esemény
  
 2021.04.06 19:33 |  livethemoment.hu |  598

Mutatjuk a legjobb magyar #jerusalemadancechallenge videókat!

Néhány napja végigsöpört a magyar sajtón a Bethesda Gyermekkórház dolgozóinak tánckihívása, akik a heroikus küzdelemben egy kis vidámsággal tartják a lelket betegeikben és kollégáikban is.

Tovább a teljes cikkre 

Koncerthír
  
 2021.04.06 18:05 |  livethemoment.hu |  341

Ingyenes stream koncerten mutatja be új dalát a Margaret Island

Rendhagyó módon, egy nagyzenekaros élő stream koncerten mutatja be új dalát a Margaret Island. A Margaret Islandet több mint fél év kihagyás után nagyzenekaros felállásban koncertezik újra: április 11-én, vasárnap 20:00 órakor jelentkeznek egy egyórásra tervezett élő streamkoncerttel, melyben egy interaktív blokk is helyet kap, ahol a nézőknek lehetőségük lesz kérdéseiket is feltenni a csapatnak.

Tovább a teljes cikkre 

Klippremier
  
 2021.04.03 20:45 |  livethemoment.hu |  360

Egyik kedvenc pop-punk bandánk vadonatúj dallal jelentkezett!

Hamisítatlan All Time Low hangzás, ütős gitár riffek, fülbemászó dallam: így lehetne legjobban összefoglalni a több évtizedes zenei múltú zenekar újdonságát. A „Once In A Lifetime” a veszteségről, az elvesztés feldolgozásáról szól.

Tovább a teljes cikkre 

Klippremier
  
 2021.04.02 18:16 |  livethemoment.hu |  405

Letiltott dalt jelentet meg az Animal Cannibals!

A rap régi motorosai rendhagyó szerzeménnyel érkeznek. A duó egy negyed évszázados felvételt dob a piacra, amit a '90-es évek végén nem tudtak bemutatni, mert túl szókimondónak találták.

Tovább a teljes cikkre 

Zenei esemény
  
 2021.04.01 17:10 |  MTI |  407

A Glastonbury fesztivál szervezői látványos virtuális koncertet szerveznek

Virtuális koncertet szerveznek a tavalyi után idén ismét elmaradó Glastonbury zenei fesztivál rendezői. A május 22-re tervezett, élőben streamelt műsorban a Coldplay, Damon Albarn, Jorja Smith, Kano, Haim és Wolf Alice is fellép a BBC News szerint. Emily Eavis, az esemény szervezője látványos műsort és különleges vendégművészek fellépését és közreműködését ígérte. Az előadók a Glastonbury fesztivál színhelyén felállított színpadokon zenélnek majd.

Tovább a teljes cikkre 

Klippremier
  
 2021.03.30 18:27 |  livethemoment.hu |  740

Lélekemelő dallal jelentkezik a Latency

Dallamos és elképesztően fülbemászó szerzeménnyel érkezik a zenekar. A „Bennem a világ" igazi tavaszi zene, friss, könnyed és nagyon szerethető, dallamtapadás első hallásra is, nem véletlen, hogy az alkotókat is feltöltötte.

Tovább a teljes cikkre 

Zenei érdekesség
  
 2021.03.29 20:49 |  livethemoment.hu |  688

Műfajokon túli utazás egy nemzetközi formációval

Tízfős, nemzetközi zenészekből álló csapattal rögzítette a Moped LoewenBook of Navi című lemezét. A zenekar fúvósokra épülő, műfajokon átívelő komplex hangzásvilága az alapító, Varga Dániel szaxofonos és zeneszerző zenei vízióinak megtestesülése. A lemez dalszövegei a kereső ember sajátos útját mutatják be, miközben a kollektív zenekari hangzás, a dal egésze kerül fókuszba.

Tovább a teljes cikkre 

Klippremier
  
 2021.03.28 22:17 |  livethemoment.hu |  760

Örökre címmel, új klippel jelentkezett Szellem

Tavalyi bemutatkozása után új EP-vel jelentkezett a Szellem. A digitális platformokon márciusban megjelent Örökre című korongon kettő új dal kapott helyet, valamint egy korábbi szerzemény akusztikus verziója.

Tovább a teljes cikkre 

Klippremier
  
 2021.03.28 11:38 |  livethemoment.hu |  1071

Vadiúj klippel támad az Újhold zenekar

Ebben az évben már a második videóklipjével jelentkezik az Újhold zenekar. Az előző – a mostanában oly divatossá vált – karanténklip formájában készült. Ez a vadonatúj videó viszont már természetes és szabad közegben került rögzítésre ez év februárjában. Ezt az anyagot már nem telefonokkal, kütyükkel, hanem rendes kamerákkal vették fel a Gellérhegyi víztározó parkjában, a város fölött.

Tovább a teljes cikkre 

Klippremier
  
 2021.03.27 20:35 |  livethemoment.hu |  636

Esszenciális Elderbrook-dal érkezett

Elképesztő beatekkel érkezik a „Body", az angol dalszerző/producer legújabb szerzeménye. A Grammy-jelölt Elderbrook fülledt bulihimnusza pezsgő basszusokkal és hipnotikus hangzása remekül fekszik a bódító vokál alatt.

Tovább a teljes cikkre 

Klippremier
  
 2021.03.26 21:09 |  livethemoment.hu |  817

Az iraki-kanadai énekes, ALI GATIE új klippel debütál

Az iraki-kanadai énekes lovesongot hoz a hétvégére. A „Do You Believe" egy romantikus történetet ír le, amiben a szerelem határtalansága mindent legyőz. „Ez a dal balladának indult nekem is. Egy olyan dalt szerettem volna, ami arról szól, hogy megszöksz és a szerelmet választod, ami mindent maga mögé utasít

Tovább a teljes cikkre 

Klippremier
  
 2021.03.25 19:11 |  livethemoment.hu |  684

Csókolom világ! – életigenlő dalban bukkant fel Varga Viktor

Vadonatúj projektben mutatkozik be Varga Viktor, aki ezúttal a Different formációval és Giovannival közösen alkotott, nem is akármit! A „Csókolom világ” lendületes és fülbemászó dallama vidámságot hoz a szürke hétköznapokba.

Tovább a teljes cikkre 

Klippremier
  
 2021.03.23 20:37 |  livethemoment.hu |  773

Felráz az Ocho Macho vadonatúj trackje!

Kirobbanó energiával érkezik Magyarország egyik legnépszerűbb zenekara. Az Ocho Macho ismét nagyot alkotott, hiszen az „Úgy tombol" ízig-vérig egy táncra hívó dal lett, ami azonnal felráz. Dobj el mindent és tombolj az Ocho Machoval.

Tovább a teljes cikkre 

Zenevilág - külföld
  
 2021.03.23 19:10 |  livethemoment.hu |  792

Elképesztően fölbemászó dallal jött INNA!

A román származású szupersztár rabul ejtő szerzeménnyel jelentkezik. A track pulzáló alapja és az énekesnő fantasztikusan tiszta hangja csodásan forr egybe a „Flashbacks"-ben. A dal a tavaly novemberben megjelent, hetedik stúdióalbumon, a „Heartbreaker" című lemezen kapott helyet, és az egyik írója ezúttal is maga az énekesnő. INNA-tól egyébként nem idegen a dalszerzés, hiszen számos korábbi dalát is maga szerezte. A popdíva mellett ezúttal Lucia Luca dolgozott, a producerelésért pedig Sebastian Barac, Marcel Botezan és David Ciente felelt.

Tovább a teljes cikkre 

Klippremier
  
 2021.03.23 19:06 |  livethemoment.hu |  692

A SzkiTon legújabb dala nevetésre csábít

Parádésat alkotott a SzkiTon, „Sándor, József, Benedek” idén nem csak a meleget, de a hideget és a nevetést is hozza, ez már fix! A három zenei zseni ezúttal szakinak öltözött és büszkén vallja, „ha van villany, nincsen gáz”. Mesteri szerzeménnyel érkezik a szaki ruhába bújt mesterhármas, olyan dalt rittyentettek, ami garantáltan felvillanyoz! A Balogh Ádám és Márton Gábor által írt zene elképesztően fülbemászó, míg a dalszöveg sorai közt eszméletlen, és a SzkiTon védjegyévé vált humorcsokrok bimbóznak.

Tovább a teljes cikkre 

Klippremier
  
 2021.03.23 18:46 |  livethemoment.hu |  689

Megjelent a Carson Coma legújabb dala, a Pók

A Fonogram-díjas zenekar ezúttal az előítéletek pusztító hatásáról, a kommentek fájó nyilairól és az elfogadás fontosságáról készített egy dalt, amihez a klipet az Ezüst Medve-díjas színésznő Kizlinger Lilla rendezett. „Épp a plafonon a szemed, keresed, / Keresed a bűnbakot / Levezetnéd rajta már / A nyolc órányi műszakot / Aztán meglátod a Pókot, / Ez aztán a szerencse! / Hátradőlsz, hagyod, hogy a / Gyűlölet a nyelvedet vezesse”

Tovább a teljes cikkre 

Interjú
  
 2021.03.21 20:29 |  G.Zoli |  940

Sokáig voltam távol – Cory a.k.a Happy Gang - Interjú

A ’90 években nem volt olyan buli, vagy a nem olyan nap hogy nem hangzót a rádióban a Fiatal Szerelem vagy a Kérek egy kulcsot a szívedhez vagy egy házibuliban megszólalt a Sokáig voltam távol című dal és bepörgött a buli. Igen, ez volt a Happy Gang. Ezúttal az együttes alapító frontemberért Coryt faggattam ki.

Tovább a teljes cikkre 

Klippremier
  
 2021.03.17 20:15 |  livethemoment.hu |  489

Világszínvonalú dallal érkezik Vékony Zoli!

Vérpezsdítő és egyben magával ragadó szerzeménnyel jelentkezik a nemzetközileg is elismert dj/producer. Vékony Zoli ezúttal Amerikába repít minket, ahol a pálmafák árnyékában élvezhetjük a fülbemászó „Lovesong”-ot. Az új track szívdöglesztő éneke és lüktető alapja garancia arra, hogy ebben a 3 és fél percben kiszakadjunk a szürke hétköznapokból.

Tovább a teljes cikkre 

Zenevilág - külföld
  
 2021.03.16 19:28 |  MTI |  735

Drake történelmi triplája a Billboard-listán

Újabb rekordot döntött Drake. A 34 éves kanadai rapper az első előadó, aki három új felvételével rögtön az amerikai Billboard-lista első három helyét elfoglalta. Drake What's Next című dala a Billboard 100-as lista első helyén nyitott, a második helyen debütált a Wants and Needs (ebben közreműködött Lil Baby), a harmadikon pedig a Lemon Pepper Freestyle, ami Rick Rosszal közös szám

Tovább a teljes cikkre 

Zenei esemény
  
 2021.03.15 19:57 |  MTI |  472

Beyoncé lett a legtöbb díjat begyűjtő női előadó a Grammy történetében

Beyoncé lett a legtöbb díjat begyűjtő női előadó a Grammy történetében, miután a vasárnapi, 63. gálán nyert trófeákkal együtt már 28 győzelmet aratott. Már csak egyetlen zenész előzi meg, Solti György, akit 31-szer tüntettek ki az Amerikai Lemezakadémia díjával, de a 39 éves énekesnőnek jók az esélyei, hogy a jövőben őt is beérje

Tovább a teljes cikkre 

Lemezajánló
  
 2021.03.14 19:40 |  livethemoment.hu |  686

Marcus Brodowski új kislemezzel jelentkezett

Marcus Brodowski vadonatúj "Teardrops" című kislemezével szinte a nyár kellős közepébe repít minket. A német DJ/producer a feldolgozásokat tekintve, nem egy ismeretlen felvételhez nyúlt, hiszen a Womack & Womack 1988-as felvétele egy igazi örökzöld klasszikus.

Tovább a teljes cikkre 

Zenei esemény
  
 2021.03.14 19:03 |  MTI |  460

A Dal 2021 - A Kaukázus győzött Egyetlen szó című dalával

A Kaukázus nyerte Egyetlen szó című dalával A Dal döntőjét szombaton. A Dal Akusztik verseny fődíját Andelic Jonathan vehette át Áldom című daláért. A Duna Televízióban sugárzott műsorban A Dal 2021 negyvenes mezőnyének legjobb nyolc előadója lépett színpadra. A döntőben a produkciók elhangzása után a zsűri pontszámaival négy előadó és dal maradt versenyben: BariLaci és a Féltelek 36 ponttal, Süle Zsolt és a Befúj 30 ponttal, Radics Gigi és az Egy vagy velem 22 ponttal, valamint a Kaukázustól az Egyetlen szó 12 ponttal.

Tovább a teljes cikkre 

Klippremier
  
 2021.03.12 19:45 |  livethemoment.hu |  825

Kirobbant a bezártságból Nigel Stately legújabb dala

Igazi csemegével készült a hosszúhétvégére a nemzetközileg is elismert magyar dj/producer. Nigel Stately egy vérpezsdítő újdonsággal jelentkezik! A „Just Can’t Let You Go” egy klasszikus Nigel-nóta, lágy, ugyanakkor lüktető dallammal, pulzáló ütemmel és fülbemászó vokállal. A deep house elemeivel játszó dj/producer legújabb dala klippel együtt vág bele a hétvégébe. A videóval az alkotók kicsit kirángatnak a négy fal közül és egy csodálatos utazásra hívják a nézőket.

Tovább a teljes cikkre 

Filmpremier
  
 2021.03.11 19:50 |  MTI |  470

Kenneth Branagh rendezi a Bee Gees együttesről szóló filmet

Kenneth Branagh rendezi a Bee Gees angol popegyüttesről szóló filmet, amely a Paramount filmstúdióban készül. A produkció a zenekar pályafutását mutatja be a kezdetektől. Azt az utat járja be, amelyen az alapító fivérek, Barry, Maurice és Robin Gibb eljutottak a szupersztárságig. Miután első számuk, a How can You Mend a Broken Heart befutott, és a slágerlista élére került, a Bee Gees még több száz népszerű dalt írt és adott elő, ők szerezték a Szombat esti láz című, 1977-ben bemutatott kultfilm zenéjét is

Tovább a teljes cikkre 

Lemezajánló
  
 2021.03.11 19:27 |  livethemoment.hu |  709

Fantasztikus albummal érkezik Dua Lipa

Az eddigi legnagyobb dobásával érkezik a világsztár énekesnő. Dua Lipa 2021. március 26-án egy fantasztikus koronggal érkezik, amelyen kivételes, már ismert és még sosem hallott szerzemények kaptak helyet. 19 tracknyi tömör gyönyörrel jön a Future Nostalgia – The Moonlight Edition, ami nem csak nevében varázslatos, hanem a dalok tekintetében is.

Tovább a teljes cikkre 

Klippremier
  
 2021.03.10 19:13 |  livethemoment.hu |  502

Felemelő szerzeménnyel jelentkezik Audiopoeta, a Magyar Rádió gyermekkórusa kíséri

Igazi életutat jár be Belényi Mihály legújabb dalában. A „Sosem halunk meg” klasszikus Audiopoeta tartalom, fülbemászó refrénnel és őszinte, sokatmondó tartalommal. A refrénben a Magyar Rádió bájos gyermekkórusa van segítségére, és Puskás Gyöngyi kórusvezető vezényelt. A dalszöveg nem légből kapott, az énekes soraihoz személyes szálak is kötődnek.

Tovább a teljes cikkre 

Zenei esemény
  
 2021.03.09 19:53 |  livethemoment.hu |  498

BariLacival együtt énekli az ország, hogy „Féltelek."

BariLaci kiemelkedő eredménnyel, két alkalommal is fordulógyőztesként jutott tovább A DAL 2021 döntőjébe „Féltelek." című felvételével. A zsűrit és a közönséget egyaránt lenyűgözi fantasztikus éneklésével, szívbe markoló dalával és pozitív személyiségével.

Tovább a teljes cikkre 

Klippremier
  
 2021.03.09 19:23 |  livethemoment.hu |  624

Szorongás, remény, valamint mackónadrág és sztárparádé a HELO ZEP! új klipes dalában

Március 5-től elérhető az online zenemegosztókon a HELO ZEP! legújabb dala, ÉLTÜNK-E TÉNYLEG? címmel. A zenekar 2020 tavaszán jött ki második nagylemezével, MUTASS VALAMI UJJAT névvel, de máris itt az új single, amit a világban kialakult helyzet ihletett.

Tovább a teljes cikkre 

Klippremier
  
 2021.03.08 19:57 |  livethemoment.hu |  477

Nőnapi girlpower a hat éves HolyChicks zenekarral!

Könnyed és felemelő szerzeménnyel jelentkezik Magyarország egyik legmenőbb csajbandája. A négyes legújabb dalával mindenki fellélegezhet egy kicsit, hiszen nem titok, hogy a szerzeménnyel a lányok már a nyitás pillanatába repítenek minket.

Tovább a teljes cikkre 

Klippremier
  
 2021.03.08 19:51 |  livethemoment.hu |  697

Kocsis Dénes egy virtuális nagy ölelést küld

Egy nagy ölelés az, amire most a világon mindenkinek szüksége van, hiszen már lassan egy éve nem öleltük meg családunkat barátainkat, rokonainkat. Kocsis Dénes egy virtuális átkarolással érkezett: megérkezett friss dala, Nagyölelés címmel.

Tovább a teljes cikkre 

Klippremier
  
 2021.03.08 19:37 |  livethemoment.hu |  757

Döbbenet! Bányába ment dolgozni Balázs Pali !

Mint a legtöbb zenész, úgy a kétszeres Fonogram-díjas énekes életét is fenekestül felforgatta a pandémia. Vajon mi történhetett Palival, hogy egy bányában fizikai munkát vállalt?

Tovább a teljes cikkre 

Zenevilág - hazai
  
 2021.03.07 20:11 |  livethemoment.hu |  512

Ismerd meg az egyik legsokoldalúbb magyar énekest!

Lutfi Amang Balázs már több éve sikeres szereplője a magyar könnyűzenei palettának, több, színvonalas videoklip, unikális dalok szerzője és előadója. A Youtube-on színes portfólióval rendelkezik, amit mit sem bizonyít jobban, mint a csatornájának közel 100 ezres nézettsége.

Tovább a teljes cikkre 

Zenei esemény
  
 2021.03.05 18:13 |  MTI |  379

Leslie Mandoki dalt írt Gorbacsov 90. születésnapjára

Dalt írt Mihail Gorbacsov 90. születésnapjára Leslie Mandoki. A Németországban élő zenész-producert régi, személyes ismertség fűzi a peresztrojka és a reformok atyjához, a szám főhajtás a politikus előtt. "Született budapestiként büszke vagyok arra, hogy a magyarok voltak azok, akik 1989-ben lebontották a borzalmas vasfüggönyt és ezzel kiütötték az első téglát a berlini falból. Német állampolgárként pedig nagyon hálás vagyok azért a csodálatos történelmi pillanatért, amikor 1989-ben a berlini fal erőszakmentesen leomlott és mindaz újra összekapcsolódott, ami mindig is összetartozott"

Tovább a teljes cikkre 

Zenevilág - hazai
  
 2021.03.04 18:57 |  livethemoment.hu |  769

Itt a magyar zenei élet egyik öröme! A Happy Gang sztárja, Cory elárulja a titkot!

A Happy Gang alapító, buli szakértő úgy véli, hogy már túl -"Sokáig voltunk távol". A 20 éves jubileumát ünneplő "Sokáig voltam távol" már újra töltve, és további slágercunami készülődik a megabulik szerelmeseinek és, hogy mi is az felszabadító bulihangulat, ami vár majd minket, itt a videóból kiderül

Tovább a teljes cikkre 

Klippremier
  
 2021.03.04 18:15 |  livethemoment.hu |  371

Mesteri sorokkal érkezik az új Prédikátor-dal

Ecce homo, vagyis Íme az ember! Pajor Tamás evangéliumi kifejezést ültetett át 2021-be, és páratlanul sikerült. A polihisztor Prédikátor életigenlő szerzeményétől azonnal jobb kedvre derülünk, hiszen frappáns szövege, ritmusos alapja és a klip garantálják a mosolyt, miközben óriási életigazságokat tartalmaz. Klasszikus!

Tovább a teljes cikkre 

Klippremier
  
 2021.02.28 20:21 |  livethemoment.hu |  404

Közös dallal jelentkezett Joel Corry, RAYE és David Guetta

Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy 2020-ban Joel Corry valósággal letarolta a világot. A brit DJ-producer 2019-ben robbant be a köztudatba „Sorry" című slágerével, rá pár hónapra pedig a „Lonely"-val hódította meg a slágerlistákat.

Tovább a teljes cikkre 

Lemezajánló
  
 2021.02.26 19:52 |  livethemoment.hu |  603

Robin Schulz vadonatúj albummal borzolja a kedélyeket

Pár évvel ezelőtt, egy akkor még ismeretlen, de annál tehetségesebb német lemezlovas feltette „Wenn Träume fliegen lernen" című remixét a Soundcloudra - ekkor még senki nem sejtette, hogy nemsokára ez a srác háromszoros platinalemezes előadó lesz, akinek kiadványai sorra hódítják meg a világot. Robin Schulz 2015-ben „Sugar" című dalával üstökösként robbant be a köztudatba, azóta pedig nincs megállás, sorra szállítja nekünk a jobbnál jobb slágereket.

Tovább a teljes cikkre 

Lemezajánló
  
 2021.02.26 18:41 |  livethemoment.hu |  449

Hétmilliárd történet címmel megjelent Kertész Erika első magyar nyelvű szólólemeze

Kertész Erika énekesnő első magyar nyelvű szólólemezének anyagát még 2016 őszén, 9 hónapos terhesen állította össze, azonban a megjelenés még váratott magára, mert kisfia születését követően a karriert felülírta az anya szerep. Több mint 4 év telt el azóta, és eljött az ideje, hogy az anyaság, a dalszerzés és az énekoktatás mellett ismét a karrierjére összpontosítson. Erika a 2009-ben alapított E.K. Avenue jazz zenekar énekesnőjeként már nagy sikereket ért el. Magyarországon és Európa-szerte számtalan koncertet adtak, játszottak többek között Ausztriában, Csehországban, Szlovákiában, Horvátországban, és Németországban is.

Tovább a teljes cikkre 

Klippremier
  
 2021.02.26 18:05 |  livethemoment.hu |  420

Karin Ann az elnyomás ellen harcol friss dalával

Kevesebb, mint egy éve jelent meg Karin Ann első dala, aki, már nemzetközi szinten is egyre sikeresebb. A fiatal tehetség nagyon rövid idő alatt hívta fel magára a figyelmet, olyan neves felületeken szerepelt, mint a New York Times, a német Bild Magazin vagy az MTV. Első turnéját a lengyel sztárral Sanah-val indítja, amelyre már minden jegy elfogyott, most pedig a harmadik dala is megjelent, babyboy címmel.

Tovább a teljes cikkre 

Klippremier
  
 2021.02.25 18:56 |  livethemoment.hu |  676

Kirobbanó dallal érkeznek Rico és Miss Mood, valamint T.Danny

Kirobbanó dallal érkeznek a trending listák örökös ostromlói! Rico és Miss Mood, valamint T.Danny neve garancia a sikerre. A hármas ezúttal egy lenyűgöző kollaborációban találkozik. Dóri gyönyörű hangja és Rico, valamint T.Danny ütős rapbetétei parázsként izzanak a dallamos zenei alapon. A fülbemászó dalszöveg a világban uralkodó bizonytalanságra reflektál és üzenetként szolgál, hogy sose adjuk fel a reményt.

Tovább a teljes cikkre 

Klippremier
  
 2021.02.25 18:34 |  livethemoment.hu |  426

Közös dallal és klippel jelentkezett Szabó Ádám és Curtis

Curtis folytatja az akciót, ezúttal Szabó Ádám a bajtársa! Az újpesti rapper legutóbb a „Fáradt lélek"-ben mutatta meg színészi tehetségét, a sztár pedig emelte a tétet, hiszen a Szabó Ádámmal közös „Ez vagyok én" megdöbbentően profi lett. A páros Oscar-díjas alakítást hoz 3 és fél perben. Na, és persze a zene sem piskóta!

Tovább a teljes cikkre 

Zenevilág - külföld
  
 2021.02.24 19:19 |  MTI |  385

Beatles-mesterszakot hirdetett a Liverpooli Egyetem

A világon elsőként hirdetett mesterszakot a The Beatles együttes zenei hatásáról és örökségéről a Liverpooli Egyetem. Az egyedülálló képzés szeptemberben indul - olvasható a város honlapján. A The Beatles: Music Industry and Heritage elnevezésű képzés azokat vonzhatja leginkább, akik már a zenei és kreatív iparban, múzeumokban, galériákban, a turizmusban vagy a szabadidős szektorban dolgoznak, vagy ilyen területen képzelik el a karrierjüket.

Tovább a teljes cikkre 

Zenevilág - külföld
  
 2021.02.23 19:35 |  MTI |  437

Robbie Williamsről készül életrajzi film

Életrajzi film készül Robbie Williams világhírű angol énekes-dalszerzőről Michael Gracey rendezésében. A deadline.com értesülése szerint A legnagyobb showman rendezője írja a Better Man című film forgatókönyvét is Oliver Cole és Simon Gleeson közreműködésével. Az életrajzi történet azt akarja bemutatni, hogyan vált Robbie Williams zenei világsztárrá, azzá az emberré, akit ma ismerünk. Mesél a zenész-dalszerző démonjairól is, amelyekkel a reflektorfényben és magánéletében küzdött.

Tovább a teljes cikkre 

Klippremier
  
 2021.02.22 20:31 |  livethemoment.hu |  443

Ez az a perc címmel megérkezett a The Sign új albumának előfutára

A miskolci garázsbandából a DAL színpadáig menetelő, többszörösen díjnyertes zenekar vadonatúj dallal csal mosolyt az arcunkra. A The Sign igazi feel good trackkel jelentkezett, ami olyan, mint maga az együttes: bájos, ugyanakkor vagány és elképesztően szerethető. Az „Ez az a perc” azonnal belopja magát a szívünkbe!

Tovább a teljes cikkre 

Klippremier
  
 2021.02.22 18:47 |  livethemoment.hu |  508

Új klippel jelentkezett Vastag Tomi

A gyerekek még hisznek a sírig tartó szerelemben, aztán rájönnek, hogy az élet ott kezdődik, ahol a mese végetér. A Harangok című klip története épp olyan, mint egy mozifilm, aminek már láttad a végét, de reménykedsz benne, hogy tévedsz - fogalmazta meg gondolatait Vastag Tamás. Az X-Faktorban feltűnt. azóta pedig folyamatosan munkálkodó zenész egy önéletrajzi ihletésű dallal tért vissza, amelynek klipjében fiatalkori énjét saját kisfia, Samu játssza. Tamás elárulta, egyértelmű volt, hogy Samu alakítja majd őt, hiszen ő hasonlít rá a legjobban.

Tovább a teljes cikkre 

Klippremier
  
 2021.02.21 21:15 |  livethemoment.hu |  485

Happy Endings címmel vadonatúj klippel jelentkezett Mike Shinoda

Ahogy már a cím is sejteti, a „Happy Endings” egy energikus, upbeat himnusz lett. Shinoda a kollaborációhoz két fantasztikus előadót kért fel, hármójuk stílusa pedig egy izgalmas, a pop és a hip-hop műfaját zseniálisan egyesítő felvételt eredményezett.

Tovább a teljes cikkre 

Klippremier
  
 2021.02.20 19:16 |  livethemoment.hu |  563

Álarcos világ - Újra aktualitását nyerte a Hársházi-Lombos szerzőpáros szerzeménye

Korábban többször is hírt adtunk arról, hogy a zenei berkekben több éve ismert Hársházi Szabi dalszerző-producer előadóként is megörvendezteti tavaly ősztől fogva – saját dalokkal - a zenefogyasztó közönséget. Egy hónapja jelent meg Szabi legfrissebb videóklipes dala, most pedig egy régi-új dallal lepte meg váratlanul a közönségét, aminek a mondanivalója nagyon is aktuális napjainkban.

Tovább a teljes cikkre 

Klippremier
  
 2021.02.19 21:27 |  livethemoment.hu |  434

Willcox megmutatja hóimádó kutyáját!

A Rádió1 dj-je, akit nemrégiben Az év producere elismeréssel is méltattak új, Miracle címen megjelent klipjében megmutatja a család kedvencét, egy csodaszép szamojédot.

Tovább a teljes cikkre 

Klippremier
  
 2021.02.19 21:00 |  livethemoment.hu |  424

Könnyfakasztó szerzeménnyel jelentkezik DR BRS

Az éjszakai élet koronázatlan királya, a slágergyáros Béres Attila rendhagyó dallal érkezik. A több tízmilliós megtekintéseket generáló DR BRS ezúttal saját szerzeménnyel jelentkezett, amit 2014-ben kezdett el, végleges formát azonban idén öltött. Egy csodálatos rekviemmel tiszteleg édesanyja előtt.

Tovább a teljes cikkre 

Koncerthír
  
 2021.02.18 18:28 |  MTI |  409

Jövő júniusra halasztják Celine Dion budapesti koncertjét

Jövő nyárra halasztja európai turnéját Celine Dion, a budapesti koncertet a tervek szerint 2022. június 27-én rendezik meg a Papp László Budapest Sportarénában. Az összegzés felidézi, hogy a Courage World Tour 2020-as európai dátumait korábban már 2021-re halasztották, de a továbbra is fennálló járványügyi helyzet miatt a koncerteket a 2022-es évre ütemezik át.

Tovább a teljes cikkre 

Klippremier
  
 2021.02.17 19:37 |  livethemoment.hu |  379

Megérkezett a Blahalouisiana új videója

A Blahalouisiana új videója egy nagyívű szerelmes dalhoz készült, a készülő negyedik lemez első single-jéhez. A Ne engedj még elazokról a kusza érzésekről szól, melyeket mindannyian megélhetünk egy szakítás előtt.

Tovább a teljes cikkre 

Klippremier
  
 2021.02.16 18:28 |  livethemoment.hu |  373

Hosszú idő után először jelentkezik szólóban és magyarul Király Viktor

Magyarország egyik kedvenc előadója rendhagyó szerzeménnyel érkezik. Király Viktort kollaborációiban eddig többször is hallhattuk magyarul énekelni, most azonban szólóban is megmutatja mire képes. Jelentjük, zseniális dal született, ami azonnal rabul ejt.

Tovább a teljes cikkre 

Klippremier
  
 2021.02.15 18:45 |  livethemoment.hu |  568

Megható élő videóval jelentkezett a magyar zenekar

A Lukács Sándor verseit megzenésítő, egyre nagyobb népszerűségnek örvendő akusztikus pop-rockban utazó zenekar aktívan kihasználja a pandémia okozta megváltozott élethelyzetet. Az elmúlt hónapokban megjelent a Vigyázz rám klipje, majd a Határtalan daluk lyric videója is, most pedig Valentin nap alkalmából lepték meg a rajongóikat, egy korábbi daluk minőségi élő koncert felvételével, amelyet a zenekar Székesfehérváron, az Alba Koncertstúdió falai között rögzített.

Tovább a teljes cikkre 

Klippremier
  
 2021.02.15 18:33 |  livethemoment.hu |  353

A színpad szerelmeseiről szól a LNDA új klipje

Több alkalommal számoltunk már be a Kaszás Melinda vezette zenekar sikereiről és lenyűgöző aktivitásáról. Több videoklip és számos lyric video is napvilágot látott az elmúlt időszakban, most pedig egy őszinte, image klippel rukkolt elő a banda, amelyben egy személyes történetetet dolgoznak fel.

Tovább a teljes cikkre 

Klippremier
  
 2021.02.15 18:23 |  livethemoment.hu |  745

Slágergyanús dallal támad Bánhidy András

Decemberben debütált Bánhidy András, az FTC korábbi sikeres vízilabdázójának első dala, az Álom volt vagy valóság, amelyre felfigyeltek azonnal a rádiók is. A sportolóból remek énekes-gitáros született, s rögtön meg is érkezett a folytatás, ami Valentin napon került fel a Youtube-ra. A Figyellek egy modern love story, ahol a szerelemtől fűtött férfi az internet adta lehetőségeket kihasználva nyomoz szíve választottja után.

Tovább a teljes cikkre 

Zenevilág - külföld
  
 2021.02.14 21:32 |  MTI |  345

Taylor Swift új változatban adja ki első hat lemezét

Új változatban adja ki első hat lemezét Taylor Swift. Az énekesnő az eredeti albumok masterfelvételeinek eladása miatt döntött az új kiadás mellett. A The Guardian brit napilap szerint Swift azt követően fogott bele régi számainak új felvételébe, hogy korábbi lemezkiadója eladta albumainak masterfelvételeit. Az énekesnő Love Story (Taylor's Version) című száma pénteken jelenik meg. Az eredeti dal Swift második, Fearless című lemezén szerepelt, és 2008-ban a brit slágerlista második helyére jutott fel.

Tovább a teljes cikkre 

Klippremier
  
 2021.02.14 15:43 |  livethemoment.hu |  437

Dögös szettekben és spanyol nyelven érkezik Tolvai Reni új klipje

Vadító új szerzeménnyel jelentkezik Az énekesnő, aki ezúttal rendhagyó módon spanyolul csábít. A vérpezsdítő “Ay Ay Ay” bomba slágernek ígérkezik. „A dalt még nyáron írtam és azonnal Fehér Holló stúdiójába rohantam feldemózni. Valamiért adta magát a spanyol ének, ezért a végső verzió is spanyolul csendül fel”- mondta Reni.

Tovább a teljes cikkre 

Klippremier
  
 2021.02.12 20:52 |  livethemoment.hu |  458

A BittnerSweet megírta a féltékenység himnuszát

A szerelmi bánat, féltékenység és internetes zaklatás keserédes hármasát dolgozza fel új klipjében a BittnerSweet zenekar. A borús-derűs gitárpop banda „Az Új Barátod” című száma azzal a sokak által jól ismert, bénító féltékenységgel foglalkozik, amelyet akkor érzünk, ha volt kedvesünket egy másik ember oldalán látjuk. Újklipjük viszont ezt egy sokkal reménytelenebb, egyre szélesebb körben elterjedő jelenség – a netes sztalkerkedés perspektívájából közelíti meg.

Tovább a teljes cikkre 

Klippremier
  
 2021.02.12 20:40 |  livethemoment.hu |  363

25 év után visszatér a „Tiltott szerelem” és vele Császár Előd

1996 legendás szerelmes dala új köntöst kapott. Császár Előd ikonikus trackje vadonatúj formában, Nikával és Lotfi Begivel robbantja a szerelembombát Valentin-nap előtt. Vadonatúj hangszereléssel érkezik a love story, de nem csak a hangzás új, hiszen vérfrissítést kapott az ének is. Negyed évszázad után Császár Előd újraénekelte a szerzeményt, ezúttal azonban Eördögh Alexa helyett Veres Mónika, vagyis Nika volt a duettpartnere. Az eMeRTon-díjas énekesnő Majka és Curtis oldalán is hatalmasat szólt, a tavaly júliusban debütált „A csúcson túl” már tízmilliós nézettség felett jár a YouTube-on, és a rádiók is előszeretettel pörgetik.

Tovább a teljes cikkre 

Klippremier
  
 2021.02.11 18:21 |  livethemoment.hu |  363

Jó vagy rossz legyek címmel új dallal és klippel jelentkezett Berkes Olivér

Rendkívül sikeres évet tudhat maga mögött Berkes Olivér. A felkapott énekes- dalszerző a slágerlisták és YouTube trending kikerülhetetlen szereplőjévé vált, olyan rádiós- és közönségkedvenc trackeknek köszönhetően, mint a „Visszakér a múlt”, a BSW-vel közös „Nem volt szép”, vagy az év végén megjelent „Évszakok” feldolgozás, melyet DR BRS-sel készített.

Tovább a teljes cikkre 

Klippremier
  
 2021.02.10 19:36 |  livethemoment.hu |  383

Brutális gyilkosság: két magyar énekesnő is érintett! - Klippremier

A Honeybeast Ha meghalok című dalához, Tarján Zsófi és Palya Bea duettjéhez készült videó egy detektívregény misztikus világába kalauzol el minket… A Honeybeast rendhagyó, film-klipjében gyilkosság, nyomozás, emlékek és érzelmek vizuális orgiája tárul elénk, idősík eltolásokkal és a tudatalattiba beragadó képekkel.

Tovább a teljes cikkre 

Lemezajánló
  
 2021.02.09 19:01 |  livethemoment.hu |  422

Szívizomláz címmel jelent meg Zséda vadonatúj, hetedik albuma

A lemezre rákerült a tavalyi év két slágere, az Életben maradni és a Csak a szívemet dobom eléd, valamint legutóbbi, Kökény Attilával közös duettje, a Hello is, ami 2021 első nagy dobása volt a hazai pop piacon.

Tovább a teljes cikkre 

Klippremier
  
 2021.02.09 18:42 |  livethemoment.hu |  373

Itt az Artica Sound legújabb klipje!

Az Artica Sound legújabb klipje az Álom című dalhoz készült, amely az Eső című albumukon jelent meg még a tavalyi évben. A videóban láthatófelvételek a zenekar egy korábbi Barba Negra koncertjén készültek.

Tovább a teljes cikkre 

Zenei esemény
  
 2021.02.07 18:01 |  MTI |  427

A Dal 2021 - Anevemandras nyerte a második válogatót

Anevemandras, azaz Kállay-Saunders András nyerte Hazaérek majd című dalával A Dal 2021 második válogatóját szombaton. A Duna Televízióban sugárzott műsorban tíz előadó és dal hangzott el, közülük a zsűri juttatott tovább négyet az elődöntőbe. Anevemandras 36 pontot kapott a produkciójára, mögötte GERENDÁS feat. Dárdai Blanka a Senkié című dallal végzett másodikként 31 ponttal. A harmadik helyre holtversenyben Noémo (dalának címe Hableány) és Szabó Leslie (Legyen másnak is jó) került egyaránt 30 ponttal.

Tovább a teljes cikkre 

Lemezajánló
  
 2021.02.05 21:24 |  MTI |  396

A Liquid Limbs első anyaga 28 év után vinylen jelent meg újra

Három évtized elteltével újra kiadták a Liquid Limbs első anyagát. A tech- acid-house zene hazai úttörője a kilencvenes években a Prodigy-vel is többször fellépett, Hydro-Gixer című munkájuk 1993-ban kazettán, most vinylen jelent meg. A Miskolcról indult Liquid Limbs 1992-től 1998-ig volt aktív és a nemzetközi house színtérre is betört egyéni, gegeket, hangmintákat használó stílusával. Három stúdióalbumuk jelent meg, ebből kettőt (Transparent Hole; -2+3 °C) a híres londoni független kiadóhoz, a Mute-hoz kapcsolódó HMK Records gondozott.

Tovább a teljes cikkre 

Koncerthír
  
 2021.02.05 21:04 |  MTI |  380

The Weeknd-koncert lesz 2022-ben Budapesten

A magyar fővárosban is fellép jövő évi világkörüli turnéja keretében The Weeknd. Napjaink egyik legsikeresebb előadója 2022. november 4-én ad koncertet a Papp László Budapest Sportarénában. Az After Hours című, átütemezett turnéjának észak-amerikai és európai helyszíneit szerdán jelentették be. A 39 újabb koncert hozzáadásával 104 állomásból álló 2022-es sorozat január 14-én indul a vancouveri Rogers Arénában, és többek között Chicago, Los Angeles, Miami, Madrid, Párizs, Berlin és Budapest után november 16-án fejeződik be a londoni O2 Arénában

Tovább a teljes cikkre 

Klippremier
  
 2021.02.04 19:05 |  livethemoment.hu |  411

Tűzcsillagként érkezik az álompár legújabb duettje

Szenvedéllyel teli, igazi lobbanékony kollaboráció született a Sztárban sztár leszek! dobogósainak, és nem mellesleg szerelmespárjának legújabb együttműködéséből. Megérkezett a „TŰZ”! Vérpezsdítő újdonsággal jelentkezik Békefi Viki és YA OU. A páros legújabb dalában minden megvan, ami egy szerelemben: érzelmek, romantika és nem utolsó sorban TŰZ.

Tovább a teljes cikkre 

Zenevilág - hazai
  
 2021.02.04 18:52 |  livethemoment.hu |  697

Galda Levente máris magára vonta a magyar sztárvilág figyelmét

A hirtelen berobbant énekes dala mellett senki nem megy el szó nélkül. Mint korábban beszámoltunk róla, A DAL 2021 versenyébe izgalmas polihisztorként bejutó Galda Levente és az Eredő című dala egyre több rádió állomáson hallható már, s a feltörekvő tehetséggel napi szinten foglalkozik már a sajtó is.

Tovább a teljes cikkre 

Klippremier
  
 2021.02.02 21:23 |  livethemoment.hu |  715

Új klippel jelentkezett a Clean Bandit

A különleges hangzásvilágáról ismert csapat legújabb dalában ismét zseniálisan egészítik ki egymást a klasszikus, elektronikus, pop és R&B stílusjegyek - a végeredmény egy igazán rádióbarát, fülbemászó felvétel lett. Az azonnali dúdolásra késztető vokálért ezúttal a Puerto-Ricó-i iann dior felel, akinek hangszíne remekül passzol a Clean Bandit zeneiségéhez.

Tovább a teljes cikkre 

Klippremier
  
 2021.02.02 19:14 |  livethemoment.hu |  447

Új karanténklippel jelentkezett az Újhold zenekar

Elkészült az Újhold zenekar legújabb karanténklipje, melyet egy korábban megzenésített, közismert József Attila-versre készítettek. A vers többeknek ismerős lehet a középiskolai tanulmányaikból (Reménytelenül). Természetesen nem az volt a zenészek célja, hogy a vers és a dal szomorú hangvételével mégkilátástalanabb helyzetet sugalljon - az egyébként sem egyszerű járványhelyzetben.

Tovább a teljes cikkre 

Zenei esemény
  
 2021.01.31 16:20 |  MTI |  520

A Dal 2021 - Szőke Nikoletta nyerte az első válogatót

Szőke Nikoletta Új esély című dalával nyerte A Dal 2021 első válogatóját szombaton. A Duna Televízióban sugárzott műsorban tíz előadó és dal hangzott el, közülük a zsűri juttatott tovább négyet az elődöntőbe. Szőke Nikoletta 35 pontot kapott a produkciójára, mögötte Galda Levente Eredő című dalával végzett másodikként 33 ponttal, a Tortuga és a Törnek az ablakok 31 ponttal harmadik, Hajdu Erik a Szürke madárral, 29 ponttal a negyedik lett.

Tovább a teljes cikkre 

Klippremier
  
 2021.01.28 19:44 |  livethemoment.hu |  575

Compact Disco & Hősök: Salt' N Pepától Madonnáig, megérkezett 2021 nyári slágere!

Vérpezsdítő és igazán izgalmas végeredmény született a Compact Disco és a Hősök együttműködéséből. A két slágergyáros együttes olyan tracket tett le az asztalra, ami azonnali dallamtapadás, a "Minden rendben" már első hallgatásra bekúszik fülünkbe. A páros kollabja rekord gyorsasággal ostromolja a rádiós slágerlistákat!

Tovább a teljes cikkre 

Lemezajánló
  
 2021.01.26 20:00 |  livethemoment.hu |  738

Erre vártunk régóta: itt a bongor album!

A dupla klippremier után nem is lehetne tökéletesebb folytatás, megjelent a rapID győztes „Körök”című albuma. Bongor nem először vesz le a lábunkról, hiszen szeptemberben kisült a színész-rapper kenyere. A péknek állt szerző klipje óriásit ment a YouTubeon, a kommentelők azóta sem bírnak magukkal. Novemberben tovább folytatta a menetelést, és mindenkit bepörgetett „Körhinta” című dalával, amiben derűre ború jön, de amolyan humorosan, őszintén, bongorosan.

Tovább a teljes cikkre 

Klippremier
  
 2021.01.25 17:56 |  livethemoment.hu |  583

Spirituális utazásra hív minket a Belau új dala

A könnyed electronica szerelmeseinek nem kell bemutatni az elmúlt években komoly sikereket magáénak tudó Belaut, melynek célja továbbra is az, hogy a modern egyén számára menedéket adhasson, ahol a hallgató önmagába és a gondolataiba merülhet zenéjük által. A duó régóta várt, második, Colourwave című albuma tavasszal jelent meg, amely számos pozitív kritikát kapott és több, mint félmillió streamnél jár. A külföldön is egyre sikeresebb zenekar, most a kubai Sexto Sentido-val közösen jelentkezik egy dallal, amely a tradicionális és modern zene izgalmas elegye.

Tovább a teljes cikkre 

Zenei érdekesség
  
 2021.01.25 17:32 |  livethemoment.hu |  584

Az egri Török Fürdőben forgatott koncertfilmet a Kerekes Band

A 200 ezer darab aranyozott mozaikkal burkolt kupola alatt, a leengedett medencébe épített színpadon rögzítették a Live: Water című anyagot, amelyben a zenekar - szokásától eltérően - teljesen akusztikus hangszerelésben jelentkezik. A zenék hangulatát a helyszínhez igazítva állították össze: áthangszerelt saját számok, illetve belső-ázsiai, kaukázusi és török dalok előadásával.

Tovább a teljes cikkre 

Klippremier
  
 2021.01.21 18:29 |  livethemoment.hu |  701

Bongor - dupla klippremier

Bongor, vagyis Berta Csongor fenomenális újdonsággal érkezik, amiben mindenki IS terítékre kerül. VIGYÁZAT! A rapID talent győztese rendkívül szókimondó tartalmat tett le az asztalra!

Tovább a teljes cikkre 

Klippremier
  
 2021.01.21 17:49 |  livethemoment.hu |  1076

Hársházi Szabi: Egy slágergyanús dal ami percek alatt jókedvre derít

Új – és mondjuk úgy, hogy nem akármilyen - dallal jelentkezett Hársházi Szabi, aki 2020 őszén lépett úgymond rivaldafénybe. (Erről be is számoltunk korábban.) A zenei szakmában 5-6 éve aktívan és sikeresen tevékenykedő dalszerző-producer most egy újabb olyan szerzeménnyel lepett meg bennünket, amit saját maga ad elő. A fülbemászó dalhoz egy videóklip is készült.

Tovább a teljes cikkre 

Klippremier
  
 2021.01.20 17:45 |  livethemoment.hu |  891

Határtalan címmel érkezett meg az új Caroline Street sláger

Csodálatos dallal tér vissza az értékmentő zenekar. A Vigyázz rám című dal után rögtön megérkezett a minőségi, akusztikus hangszereken alapuló pop-rock csapat új dala, amely a Határtalan címet kapta. A fülbemászó, különleges dal a szabadságot és a természet csodáit megmutató, gyönyörű lyric videóval került fel a legnagyobb videómegosztó portálra és már hallható a rádiókban is.

Tovább a teljes cikkre 

Zenevilág - hazai
  
 2021.01.20 17:36 |  livethemoment.hu |  579

Máris a közönség kedvence lett Bánhidy András

Az énekes egy remek live videót tett közzé a napokban. Bánhidy András története nagyon a hazai zeneiparban, hiszen a korábbi, sikeres sportolói pályafutást befutó vízilabdázó, 2020 végén debütált szóló dalával, amely azonnal bekerült a rádiókba, valamint a legnagyobb videómegosztó portálon is több ezres nézettséget ért el.

Tovább a teljes cikkre 

Klippremier
  
 2021.01.19 18:58 |  livethemoment.hu |  719

Veled leszek címmel új dallal jelentkezett LNDA

A Kaszás Melinda énekesnő által vezetett, a tavalyi évben reflektorfénybe került LNDA zenekar, Bernard Hahn (Nena, Hs7 stb.) német producer közreműködésével készíti debütáló nagylemezét, melyről egy újabb dal látott napvilágot.

Tovább a teljes cikkre 

Zenevilág - külföld
  
 2021.01.18 17:41 |  MTI |  691

A Radiohead korai éveiből való demókazettát árvereznek el

Elárverezik január végén azt a demókazettát, amelyet a még középiskolában alapított On A Friday nevű zenekarként vettek fel a később világhírűvé vált Radiohead brit rockegyüttes tagjai. Thom Yorke, Jonny és Colin Greenwood, Ed O'Brien és Philip Selway az oxfordshire-i Abingdon fiúiskolába jártak az 1980- as években, amikor megalapították az On A Friday nevű bandát, a hét azon napjára utalva (péntek), amelyen mindig próbáltak

Tovább a teljes cikkre 

Zenei esemény
  
 2021.01.18 17:29 |  MTI |  828

Müpa Home Live: a Lázár tesók online lemezbemutatója

Online mutatják be a Lázár tesók nemrég megjelent első stúdiólemezüket január 21-én a Müpa Home Live közvetítéssorozat keretében. A Lázár testvérpár (Lázár Domokos és Lázár Ágoston) nevét a közönség leginkább az Esti Kornél és az azóta feloszlott Pegazusok Nem Léteznek zenekar tagjaiként ismerheti. Ketten együtt eleinte csak egy-két felkérést vállaltak, ahol néhány feldolgozás mellett főként saját zenekaraik dalait adták elő akusztikus verzióban - szerepel a Müpa által az MTI-hez hétfőn eljuttatott ajánlóban.

Tovább a teljes cikkre 

Lemezajánló
  
 2021.01.16 19:04 |  MTI |  646

A Tóth Viktor Arura Trió új lemeze a természet üzenetét hordozza

Nyolcadik szerzői lemezét készítette el Tóth Viktor, a hazai dzsessz-színtér különleges alakja. A szaxofonos, zeneszerző Have No Fear című albumát a Tóth Viktor Arura Trió rögzítette, az élő anyag ihletője a természet volt. "Tizenöt éve van egy hagyományos alföldi tanyám, ahová eddig elsősorban azért jártam le, hogy nyugodt körülmények között gyakorolhassak. Most a járvány első hullámában három hónapot töltöttem ott, és mivel nem voltam egyedül, a réteken és a mezőkön improvizáltam hosszasan a hangszeremen, miközben nyomon követtem a természet ébredését, a vándormadarak érkezését. A számok nagy része itt született" - mesélte....

Tovább a teljes cikkre 

Zenevilág - külföld
  
 2021.01.13 18:46 |  MTI |  641

Shakira eladta zenéje jogait

Shakira több millió dollárért eladta zenéje jogait a Hipgnosis Songs Fund nevű brit vállalatnak. Minden idők legtöbb lemezt eladott latin-amerikai előadónője 80 millió korongot forgalmazott világszerte. 145 dala között olyan slágerek szerepelnek, mint a Hips Don't Lie, a Whenever, Wherever és a She Wolf.

Tovább a teljes cikkre 

Klippremier
  
 2021.01.12 18:28 |  livethemoment.hu |  813

A New Level Empire új dala Wolf Katival és Horváth Boldival közösen készült

Te csak így vagy jó címmel megjelent a New Level Empire legújabb dala és hozzá a videoklip is. A zenekar eddig még nem adott ki olyan dalt, amiben egyszerre két meghívott előadó is van. Ebben a koprodukcióban feltűnik Wolf Kati és a Kelemen Kabátban frontembere, Horváth Boldi is.

Tovább a teljes cikkre 

Klippremier
  
 2021.01.12 18:14 |  livethemoment.hu |  899

Első önálló szerzeményével jelentkezik Bari Lacika

A fiatal énekes neve már ismerősen csenghet, ez nem véletlen, hiszen Bari Lacit 12 éves korában ismerhették meg a nézők, Az ének iskolája című produkcióban, ahol egészen a végső döntőig menetelt. Laci az elmúlt 8 évben sem pihent, tanult, képezte magát, most pedig készen áll arra, hogy az ország legjobbjai között is bizonyítson.

Tovább a teljes cikkre 

Klippremier
  
 2021.01.11 19:42 |  livethemoment.hu |  624

Új klippel jelenkezett Metzker Viktória és Miss Mood

2021. január 10-én lehullt a lepel a Nicsak, ki vagyok? című, énekes műsor idei győzteséről, a tigris jelmez alatt pedig nem más, mint Metzker Viktória rejtőzött! A jól megérdemelt győzelmet Viki egy vadonatúj számmal ünnepli - megérkezett a „21”, amit Miss Mooddal, azaz Mező Dorottyával közösen jegyez!

Tovább a teljes cikkre 

Zenei esemény
  
 2021.01.11 19:19 |  MTI |  626

Tesztkoncerteket szerveznek Franciaországban

Jóllehet a kulturális intézmények januárban még nem nyithatnak ki Franciaországban, a zenei világ képviselői tesztkoncertek szervezését tervezik annak felmérésére, hogy mekkora a vírus terjedésének kockázata a kulturális rendezvényeken. A kísérlet legfőbb célja a nyári fesztiválszezon megmentése. Az ötletet a spanyol Primavera fesztivál december 12-én Barcelonában szervezett kísérlete adta, ahol mintegy ötszázan állva hallgattak végig egy koncertet zárt helyen. A belépéskor mindenkinek antigén gyorsteszten kellett átesnie, kötelező volt a maszkviselés, amit italfogyasztáskor fel lehetett függeszteni, de nem volt kötelező távolságtar

Tovább a teljes cikkre 

Klippremier
  
 2021.01.08 18:50 |  livethemoment.hu |  842

Új, különleges hangulatú klippel jelentkezett Zséda és Kökény Attila

A Casablanca 2021-es kiadásával ejt rabul Zséda és Kökény Attila Ha Zséda és Kökény Attila összeáll, abból mindig sláger születik, és ez most sincs másként. A páros egy vérbeli power balladával jelentkezik, ami nem csak fülbemászó, hanem a szívünket is azonnal rabul ejti.

Tovább a teljes cikkre 

Sztárhír
  
 2021.01.07 17:43 |  livethemoment.hu |  667

Kim Kardashian és Kanye West valóban válnak?

Kim Kardashian és Kanye West 6 év után úgy néz ki, hogy hivatalosan is elválnak. Ez a hír azután kapott szárnyra, hogy egy igencsak nehéz évet tudhatnak maguk mögött, amit Kanye kezelhetetlen kirohanásai, internetes ámokfutásai és hangulatingadozásai előztek meg.

Tovább a teljes cikkre 

Zenevilág - hazai
  
 2021.01.06 18:08 |  livethemoment.hu |  847

Remek magyar dalokkal indul 2021-es év!

Szétnéztünk a magyar feltörekvő - és fiatal előadók dalai között. A 2020-as évet legszívesebben a komplett zeneipar elfelejtené, azonban mielőtt hagynánk az előző esztendőt a rossz emlékeink között örökre elveszni, érdemes picit megvizsgálni a 2020-as év végén és a már idén megjelenő remek dalokat és klipeket!

Tovább a teljes cikkre 

Klippremier
  
 2021.01.04 17:46 |  livethemoment.hu |  605

Elsöprő dallal robbantja be 2021-et Gáspár Laci, Majka és Lotfi Begi

Lila Lambóban érkezik az év trackje, amit a koronavírus sem állíthatott meg. Hurrikánnal jön a slágergyáros trió - Gáspár Laci, Majka és Lotfi Begi óriási kollabbal jelentkezett. A triumvirátus magasra tette a mércét, már január 4-én begyújtották a rakétákat, hiszen „Hurrikán” című közösük garantáltan a slágerlisták élére pattan.

Tovább a teljes cikkre 

Zenei esemény
  
 2021.01.01 17:18 |  MTI |  520

Közzétették a MagyarJazz közönségszavazás eredményét

László Attila, Lantos Zoltán és Sárik Péter két-két kategóriában is győzött a magyarjazz.hu portál első ízben megtartott közönségszavazásán, amely több ezres részvétellel zárult. A járványhelyzet miatt a hazai dzsesszélet is a nehéz helyzetbe jutott, az elmaradó élő koncertek helyett ugyanakkor előtérbe került a lemezkiadás és az internetes jelenlét

Tovább a teljes cikkre 

Archívum

2020 (351)
2019 (424)
2018 (170)
2017 (3)

Az oldal által szponzorált klippremier

CORY aka HAPPY GANG
Sokáig voltam távol - hip hop remix 2021.
     
Infobox
Public info
  
Page info
Keresés az oldalon

Az oldal 3 év és 23 napja érhető el (2018 05. 26.)
 Összes látogatók száma:
853243.
Lefrissebb bejegyzések
Klippremier 12 órája 26 perce
Megható történettel és őszinte példamutatással érkezik az Ocho Macho legújabb szerzeménye
Fesztiválajánló
Kiszabadul a kultúra - Vajdahunyadvári Nyári Zenei Fesztivál
2021. július 1. - 29.


Kiemelt programajánló


Programajánló

További programajánló Legnézettebb programajánló


Programajánló naptár


Hírek, események


Koncertbeszámolók


Interjúk
 


  Partnereink

                               

MTI-hírfelhasználó 
Tárhely szolgáltatónk: