Interjúk

 2020.09.07 20:28 |  G.Zoli |  934

Kaszás Melinda: „Mindig higgy az álmodban és tegyél érte” - interjú

Az idei év csupa meglepetésekkel teli. Szerencsére a zenei életben történik jó is. Ilyen volt mikor a nyár elején megalakult a LNDA együttes. A zenekar élén egy fiatal, csinos, temperamentumos leány van, aki nem más, mint Kaszás Melinda (Linda). Csodás énekhangjával és különleges egyéniségével elkápráztatja a közönségét. Ezúttal az oldalnak adott interjút.

Tovább a teljes cikkre 

 2020.06.19 09:10 |  G.Zoli |  1427

Animal Cannibals - exkluzív interjú a zenekar tagjaival

Kevés olyan sikeres Rap, Hip-Hop együttes van Magyarországon, amelyet tagjai még a tinédzser korukban alapítottak. Sokan kezdtek, kezdenek el Rappelni tinédzser korukban, de való igaz, hogy ilyen hosszú távon, és hasonló sikerességgel, ismertséggel kevesebben. Egyik ilyen együttes az Animal Cannibals. A többszörös díjas, arany és platinalemezes együttes immár három évtizedes, sikeres pályafutást tudhat maga mögött. Tagjai Qka és Ricsipi ezúttal exkluzív interjút adott az oldal olvasóinak.

Tovább a teljes cikkre 

 2020.05.23 09:00 |  G.Zoli |  1358

Bon-Bon - 25! év a pályán + Interjú Török Tamással

Bon-Bon: Az egyik legaktívabb együttes a magyar zenei életben. Számos albumot készítettek, melyből pár aranylemez lett. Film főcím dalok és még lehetne sorolni az együttes tevékenységét, hiszen mindig hoztak meglepetést. Ez az együttes a napokban ünnepli negyedévszázados fennállásukat.

Tovább a teljes cikkre 

 2020.05.07 12:40 |  G.Zoli |  1525

Kollányi Zsuzsi: „Minden nap álmodozom, mert szerintem az visz előre” - interjú az énekesnővel

Pár évvel ezelőtt még nem ismertük a nevét a zenei világban. Azután Majka mellett feltűnt egy fiatal lány, a videó klipjeiben és koncertjeiben. Igen ez a fiatal lány szinte a semmiből jött elő és csodálatos hangjával kápráztatja a rajongóikat. Zenei tehetségének, profizmusának köszönhetően akár egy több tízezres nézőszámos koncerten is sikeresen végig énekel. Ő nem más, mint Kollányi Zsuzsi akit ezúttal egy kicsit kifaggattam.

Tovább a teljes cikkre 

 2020.04.30 15:15 |  G.Zoli |  2124

Ő nem James és nem is Bond! Exclusive interjú Szolnoki Péterrel a Bon – Bon együttes frontemberével

Talán nincs is olyan zenekedvelő idős, közép vagy fiatalabb korosztályú, aki nem hallotta volna a „Nem vagyok James,s nem vagyok Bond” vagy „Valami Amerika” vagy „Viva Espana!” refrén részletű dalokat. Számtalan sláger dalok, tucatnyi albumok melyek között jó pár bearanyozódott, film betétdalok és nem kevesebb, mint negyed évtizedes zenei pálya. Aki ezeket tudhatja a háta mögött és arról nem is beszélve, hogy jó nagy rajongói táborral büszkélkedhet, az nem más, mint Szolnoki Péter a Bon – Bon együttes énekes frontembere.

Tovább a teljes cikkre 

 2020.04.20 10:47 |  G.Zoli |  1828

Jamie Winchester: „Nem nagyon lógok a múltban, inkább próbálom a jelent izgalmassá tenni” - interjú

Bár napi szinten nem hallunk róla, de neve mégis benne van a köztudatban. Ő olyan zenész, aki felmegy a színpadra az elválaszthatatlan gitárjával és egy hatalmas bulit csinál. Jamie Winchester élete, lételeme a zenélés. Bár nyár elejére beszéltük meg az interjút, de sajnos közbeszóltak a nem épp vidáman zajló események, amely a zenei életben is kihatott, így megkértem Jamiét hogy készítsük el ezekben a napokban. Örömmel válaszolt a kérdéseimre.

Tovább a teljes cikkre 

 2020.03.25 15:53 |  G.Zoli |  1187

„Nyugtalanságot szeretnék kelteni a zenéléssel”- interjú Márkus Ritával az Illetve Zenekar frontemberével

A most következő interjú elkészítésébe közbeszólt a sors. Márkus Ritával egy személyes találkozás alkalmával került volna sor az interjúra. Sajnos a kialakult helyzet közbeszólt, így online vettük fel a kapcsolatot, de így is egy fergeteges, vidám, közel egy órát beszélgettünk.Márkus Rita az Illetve Zenekar fiatal énekesnője, lelkesen mesélt az együtteséről, a zenéről, a pályájáról és magáról.

Tovább a teljes cikkre 

 2020.03.20 19:28 |  livethemoment.hu |  1811

Interjú Vághy Péterrel az Electro Grooves együttes frontemberével

Egy kávé mellett ültünk le beszélgetni az immáron négy éve megalapult, de akkor még csak egy tagot számoló Electro Groove frontemberével, Vághy Péterrel. A dobos beszélt a kezdetekről, a nem mindennapi stílusról, elmesélte, hogyan alkottak meg közös zenét olyan emberekkel, akikkel sosem találkozott, vagy beszélt, és természetesen szó esett a többi tag csatlakozásáról, ahogy a jövőbeli tervekről is.

Tovább a teljes cikkre 

 2020.02.16 17:11 |  G.Zoli |  1107

Szeder – „Nekem is sikerülni fog az álmaimat élni” - interjú

Ezúttal egy fiatal és tehetséges zenész, énekeső Szeder-Szabó Krisztina vagy egyszerűen csak Szeder, adott interjút oldalunknak. Ez a bájos mosolygós lány, énekel, hangszeren játszik, dalt ír és együttest kordinál. Aki már látta valamelyik klipjét, láthatta, hogy teljes átéléssel énekli a dalait. Aki még nem látta hallotta őt az mindenképp pótolja be.

Tovább a teljes cikkre 

 2020.01.06 19:54 |  G.Zoli |  2643 | 18

Nagy Hunor Attila: „A Beatricére még mindig ugródeszkaként tekintek” - interjú a zenésszel

Aki szereti a Beatricét és az utóbbi 10 évben volt már koncertjükön, az bizonyára hallhatta a dobolást és a dobszólót is. Nos, aki a dobok mögött ül és adja a ritmust a zenekarnak és dob játékával kápráztatja a közönséget az nem más mint egy fiatal és zenész gyökerekkel rendelkező dobos, aki nem más mint Nagy Hunor Attila, Nagy Feró fia. Ezúttal Hunor, az oldalunknak adott interjút.

Tovább a teljes cikkre 

 2019.12.19 20:20 |  G.Zoli |  839

Bittner Dániel: „egyszerűen beszippantott a zenélés” – interjú a zenésszel

Az oldalunkon korábban bemutattuk a BittnerSweet együttes debütáló klipjét. A klip egyre nagyobb sikerének láttán, az együttes frontemberét Bittner Dániel dalszerző-énekest kicsit kifaggattam. Ő nem lehet ismeretlen, hisz sokoldalúsága révén láthatjuk színházban, jótékonykodásban és természetesen az egyre több koncertjeiken énekelve a saját dalait.

Tovább a teljes cikkre 

 2019.12.17 13:17 |  G.Zoli |  822

Korponay Zsófi – „A zenekari éneklés egy sokkal szabadabb dolog” – interjú a művésznővel

Az év végén megjelent a Talány Akusztik zenekar első klipje, amelyben egy különleges hangulatú karácsonyi dalt adnak elő. A zenekar fiatal énekesnője, aki egyben a Budapesti József Attila színház sikeres színésznője is, az oldalunknak adott interjújában, megosztotta a gondolatait a színházról és a zenéről.

Tovább a teljes cikkre 

 2019.12.10 12:53 |  G.Zoli |  973

Ünnepi hangolódás – Beszélgetés Lobó Szalóky Lázárral

Lobó Szalóky Lázárral való utolsó találkozásom óta eltelt idő alatt, sem Ő, sem a Dirty Slippers nem tétlenkedett. Túl vannak egy sikeres partiumi-erdélyi turnén és számtalan tv és rádió stúdiójában szerepeltek. Lázárral való újbóli találkozás alkalmával, erről az időszakról és a közelgő Ünnepek előtti készülődésről kérdeztem.

Tovább a teljes cikkre 

 2019.10.21 11:55 |  G.Zoli |  1077 | 12

Lobó-Szalóky Lázár: „Gyermekkorom óta minden napom a zenéről szól” - interjú

Lobó-Szalóky Lázárnak és együttesének a Dirty Slippersnek a mindennapjai meglehetősen besűrűsödtek az elmúlt hetekben, riportok, tv-rádió interjúk és koncertek. Szerencsére Lázár tudott egy szabad órát szakítani rám, és egy kávé előtt egy kellemes hangulatú beszélgetésbe kezdtünk Első megjegyzésem rögtön az volt, tudom, hogy elégé sűrű a programja, de örülök, hogy tudtunk találkozni. Lelkesedve válaszolt és mesélt a kérdéseimre.

Tovább a teljes cikkre 

 2019.09.08 13:28 |  livethemoment.hu |  616

Horváth Charlie: "El kellett volna mondanom anyámnak, mennyire szeretem" - interjú

„Anyámat két évig hoztam-vittem a kórházba. Végig mellette voltam a betegsége idején. A halálos ágyánál sokat mesélt a gyerekkoromról. Olyan dolgokról is, amelyekre egyáltalán nem emlékeztem. Lényegében akkor, élete végén kerültünk közel egymáshoz. Utálom magam, amiért képtelen voltam kimutatni felé az érzelmeimet. Hiába no, nem az a típus vagyok. Azóta is nagyon fáj, hogy nem mondtam el neki, mennyire szeretem...”

Tovább a teljes cikkre 

A klipszavazás nyertes klipje!
Gratulálunk!
MOHIKÁN - VALAKI
     
Infobox
Public info
  
Page info
Keresés az oldalon

Az oldal 2 év és 243 napja érhető el (2018 05. 26.)
 Összes látogatók száma:
669801.
Lefrissebb bejegyzések
Klippremier 3 napja 3 órája
Bongor - dupla klippremier
Koncertajánló
A hiperkarma végre visszatér a Parkba!
2021. április 15.


Kiemelt programajánló


Programajánló

További programajánló Legnézettebb programajánló


Programajánló naptár


Hírek, események


Koncertbeszámolók


Interjúk
 


  Partnereink

                               

Tárhely szolgáltatónk:  Magyar Hosting Kft.