Interjúk

1 hete 6 napja | livethemoment.hu

„Nyugtalanságot szeretnék kelteni a zenéléssel”- interjú Márkus Ritával az Illetve Zenekar frontemberével

A most következő interjú elkészítésébe közbeszólt a sors. Márkus Ritával egy személyes találkozás alkalmával került volna sor az interjúra. Sajnos a kialakult helyzet közbeszólt, így online vettük fel a kapcsolatot, de így is egy fergeteges, vidám, közel egy órát beszélgettünk.Márkus Rita az Illetve Zenekar fiatal énekesnője, lelkesen mesélt az együtteséről, a zenéről, a pályájáról és magáról.

Tovább a teljes cikkre 

2 hete 4 napja | livethemoment.hu

Interjú Vághy Péterrel az Electro Grooves együttes frontemberével

Egy kávé mellett ültünk le beszélgetni az immáron négy éve megalapult, de akkor még csak egy tagot számoló Electro Groove frontemberével, Vághy Péterrel. A dobos beszélt a kezdetekről, a nem mindennapi stílusról, elmesélte, hogyan alkottak meg közös zenét olyan emberekkel, akikkel sosem találkozott, vagy beszélt, és természetesen szó esett a többi tag csatlakozásáról, ahogy a jövőbeli tervekről is.

Tovább a teljes cikkre 

2020.02.16 17:11 | livethemoment.hu

Szeder – „Nekem is sikerülni fog az álmaimat élni” - interjú

Ezúttal egy fiatal és tehetséges zenész, énekeső Szeder-Szabó Krisztina vagy egyszerűen csak Szeder, adott interjút oldalunknak. Ez a bájos mosolygós lány, énekel, hangszeren játszik, dalt ír és együttest kordinál. Aki már látta valamelyik klipjét, láthatta, hogy teljes átéléssel énekli a dalait. Aki még nem látta hallotta őt az mindenképp pótolja be.

Tovább a teljes cikkre 

2020.01.06 19:54 | G.Zoli |  18

Nagy Hunor Attila: „A Beatricére még mindig ugródeszkaként tekintek” - interjú a zenésszel

Aki szereti a Beatricét és az utóbbi 10 évben volt már koncertjükön, az bizonyára hallhatta a dobolást és a dobszólót is. Nos, aki a dobok mögött ül és adja a ritmust a zenekarnak és dob játékával kápráztatja a közönséget az nem más mint egy fiatal és zenész gyökerekkel rendelkező dobos, aki nem más mint Nagy Hunor Attila, Nagy Feró fia. Ezúttal Hunor, az oldalunknak adott interjút.

Tovább a teljes cikkre 

2019.12.19 20:20 | G.Zoli

Bittner Dániel: „egyszerűen beszippantott a zenélés” – interjú a zenésszel

Az oldalunkon korábban bemutattuk a BittnerSweet együttes debütáló klipjét. A klip egyre nagyobb sikerének láttán, az együttes frontemberét Bittner Dániel dalszerző-énekest kicsit kifaggattam. Ő nem lehet ismeretlen, hisz sokoldalúsága révén láthatjuk színházban, jótékonykodásban és természetesen az egyre több koncertjeiken énekelve a saját dalait.

Tovább a teljes cikkre 

2019.12.17 13:17 | G.Zoli, livethemoment.hu

Korponay Zsófi – „A zenekari éneklés egy sokkal szabadabb dolog” – interjú a művésznővel

Az év végén megjelent a Talány Akusztik zenekar első klipje, amelyben egy különleges hangulatú karácsonyi dalt adnak elő. A zenekar fiatal énekesnője, aki egyben a Budapesti József Attila színház sikeres színésznője is, az oldalunknak adott interjújában, megosztotta a gondolatait a színházról és a zenéről.

Tovább a teljes cikkre 

2019.12.10 12:53 | livethemoment.hu

Ünnepi hangolódás – Beszélgetés Lobó Szalóky Lázárral

Lobó Szalóky Lázárral való utolsó találkozásom óta eltelt idő alatt, sem Ő, sem a Dirty Slippers nem tétlenkedett. Túl vannak egy sikeres partiumi-erdélyi turnén és számtalan tv és rádió stúdiójában szerepeltek. Lázárral való újbóli találkozás alkalmával, erről az időszakról és a közelgő Ünnepek előtti készülődésről kérdeztem.

Tovább a teljes cikkre 

2019.10.21 11:55 | G.Zoli, livethemoment.hu |  12

Lobó-Szalóky Lázár: „Gyermekkorom óta minden napom a zenéről szól” - interjú

Lobó-Szalóky Lázárnak és együttesének a Dirty Slippersnek a mindennapjai meglehetősen besűrűsödtek az elmúlt hetekben, riportok, tv-rádió interjúk és koncertek. Szerencsére Lázár tudott egy szabad órát szakítani rám, és egy kávé előtt egy kellemes hangulatú beszélgetésbe kezdtünk Első megjegyzésem rögtön az volt, tudom, hogy elégé sűrű a programja, de örülök, hogy tudtunk találkozni. Lelkesedve válaszolt és mesélt a kérdéseimre.

Tovább a teljes cikkre 

2019.09.08 13:28 | livethemoment.hu

Horváth Charlie: "El kellett volna mondanom anyámnak, mennyire szeretem" - interjú

„Anyámat két évig hoztam-vittem a kórházba. Végig mellette voltam a betegsége idején. A halálos ágyánál sokat mesélt a gyerekkoromról. Olyan dolgokról is, amelyekre egyáltalán nem emlékeztem. Lényegében akkor, élete végén kerültünk közel egymáshoz. Utálom magam, amiért képtelen voltam kimutatni felé az érzelmeimet. Hiába no, nem az a típus vagyok. Azóta is nagyon fáj, hogy nem mondtam el neki, mennyire szeretem...”

Tovább a teljes cikkre 

A zene otthon is veled van!
Maradj otthon!
FankaDeli - Csak együtt megy!
     


A klipszavazás nyertes klipje
Talány Akusztik - A Manó
     
facebook.com/talanyakusztik
youtube.com/talanyakusztik

Infobox
Public info
  
Page info
Keresés az oldalon

Az oldal 1 év és 318 napja érhető el (2018 05. 26.)
 Összes látogatók száma:
347091.
Lefrissebb bejegyzések
Klippremier 21 perce
Salanus feat. Czinke Máté - Lehetnék - klippremier
Koncertajánló
Simply Red koncert Budapest 2020
2020. november 23.


Kiemelt programajánló


Programajánló

További programajánló Legnézettebb programajánló


Programajánló naptár


Hírek, események


Koncertbeszámolók


Interjúk
 


  Partnereink

                               

Tárhely szolgáltatónk:  Magyar Hosting Kft.