Jogi, technikai és adatvédelmi nyilatkozat

Azzal, hogy belép a Live The Moment, livethemoment.hu (http://livethemoment.hu) portál valamelyik oldalára, Ön feltétel és kivétel nélkül elfogadja az alábbi felhasználási feltételeket. A livethemoment.hu portálon található tartalom az livethemoment.hu szellemi tulajdona.

Az livethemoment.hu portál fenntart minden, a portál bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A szerkesztőség előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a portál lapjain közölt tartalom egészének vagy részeinek terjesztése, értékesítése.

A livethemoment.hu oldalai teljes egészében, a reklámokkal, hirdetésekkel együtt szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos. Tilos továbbá a kiadó előzetes írásbeli engedélye nélkül a lap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is.

Az livethemoment.hu portál tartalma kizárólag tájékoztató jellegű, a portálon hozzáférhető tartalom pontosságáért,megbízhatóságáért, teljességéért és az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett károkért az livethemoment.hu felelősséget nem vállal. A honlap bizonyos részei csak előzetes regisztráció után érhetőek el. Az livethemoment.hu portálon nyújtott tanácsok felhasználása kizárólag a felhasználó felelősségére és kockázatára történik.

Az livethemoment.hu fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhasználási feltételeket részeiben, vagy egészében, előzetes bejelentés nélkül megváltoztassa.


Az igénybe vett szolgáltatások használata során, a felhasználó nem tölt fel olyan tartalmat, amely:
- jogszabályba ütközik, illetve ennek gyanúja felmerül

- nem a megfelelő rovathoz tartozik;

- amelyek bármilyen módon sértik valamely harmadik fél jogait, ideértve, nem kizárólagosan, a védjeggyel, szerzői joggal, szabadalommal, személyiségi vagy kegyeleti joggal való visszaélést.;

- erőszakra, jogszabálysértésre buzdít, illetve a személyes vagy közbiztonságot, környezetet, illetve természetet károsító magatartásra ösztönöz, önkényuralmi jelképeket tartalmaz;

- félelemérzetet kelt;

- amely a gyermek- és fiatalkorúaknak szól, és fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésüket károsíthatja pornográf, szexuális jellegű, szexuális ingerkeltésre irányulnak az szolgáltató megítélése szerint sértheti a szolgáltató, a szolgáltató üzleti partnerei vagy a szolgáltató felhasználóinak jogait.

- kéretlen (spam) hirdetésnek minősül

Szigorúan tilos az oldalon olyan képeket anyagokat feltölteni, amely erkölcstelen, rasszista hajlamú, uszító és egyéb, az oldal profiljához nem illő tartalom.
Ennek a megszegése azonnali kizárással jár!


Az oldalon előfordulnak saját készítésű fotók, amelyek külön jelölve is vannak és mindegyike szerzői jogvédelem alá esnek. A szerzői jogok szabályozásának keretét a Polgári Törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. törvény 86-87. §§-i alkotják, a részletszabályokat pedig a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény tartalmazza.Adatvédelem

Ön a honlapot általában ingyenesen és anélkül látogathatja, hogy önmagáról bármilyen személyes adatot meg kellene adnia. A honlap egyes részeit regisztráció nélkül látogathatja, és az ott elérhető szolgáltatásokat ingyenesen veheti igénybe. A honlap meghatározott részeihez való hozzáférés azonban regisztrációhoz kötött.
A regisztráció során – önkéntesen, jogszabályi kötelezettség nélkül – személyes adatnak minősülő információkat is meg kell adni.
A regisztráció során tudomásunkra jutott személyes adatot biztonságosan tároljuk, azt semmilyen körülmények között nem tesszük - az Ön előzetes, kifejezett jóváhagyó hozzájárulása nélkül - harmadik személy számára hozzáférhetővé, kivéve, ha jogszabály ezt kötelezővé teszi.


Technikai információk

Az livethemoment.hu weboldala 1280*800 felbontásra optimalizáltan készült, a javasolt színmélység 24 bit. Az oldalakon elhelyezett képek torzításmentes megjelenítése érdekében javasoljuk, hogy számítógépének kijelzőjén - lehetősége szerint- a tökéletes megjelenítés érdekében ezt vagy ennél nagyobb felbontást állítson be.
A portál a leggyakrabban használt böngészőprogramokra lett optimalizálva, így az alábbi böngészőprogramok használatát javasoljuk, hogy a portál funkciói megfelelően működjenek:
Mozilla Firefox 19.0 (vagy frissebb),
Internet Explorer 10.0 (vagy frissebb)
A weboldalon elhelyezett egyes elemek csak Adobe Flash Player 10, vagy későbbi verziójának segítségével tekinthetők meg. Ezen elemek megtekintése érdekében javasoljuk, hogy a programot töltse le a gyártó honlapjáról (www.adobe.com). A program ingyenesen telepíthető és használható.


A megjelenítés személyreszabhatósága

A karakterméret megváltoztatása

Internet Explorer: CTRL és + vagy CTRL és - billentyűk együttes lenyomásával, vagy a CTRL billemtyű és az egér görgőjének együttes használatával

Mozilla: CTRL és + vagy CTRL és - billentyűk együttes lenyomásával, vagy a CTRL billemtyű és az egér görgőjének együttes használatával. A CTRL és 0 lenyomásával alaphelyzetbe állíthatja az oldalt.


Az oldalon található linkek, amelyek külső oldalra mutatnak:

  www.budapestpark.hu
  www.hirado.hu
  www.youtube.com
  www.facebook.com
  www.instagram.com
  twitter.com
  www.glamour.hu
  www.billboard.com
  www.melyinterjuk.hu
  www.programturizmus.hu
  www.ournet.hu
  concerto.hu
  magneoton.hu

  Egyes adatok forrása:
  www.budapestpark.hu
  www.glamour.hu
  www.hirado.hu
  www.melyinterjuk.hu
  www.hu.wikipedia.org
  www.glamour.hu
  www.billboard.com
  www.programturizmus.hu
  www.ournet.hu
  concerto.hu
  magneoton.huKülön köszönet a közreműködésért!

  A Bupapest Park sajtó munkatársainak - www.budapestpark.hu
  A Glamur szerkesztőségének - www.glamour.hu
  Sándor Andrásnak - www.melyinterjuk.hu
  A programturizmus ügyvezetőjének - www.programturizmus.hu
  A Sajtóművek sajtó munkatársainak - concerto.hu
  A Magneoton munkatársainak - magneoton.hu


 A weboldal egyedi szoftver alapján készült (motor): GZO. ©GéZé, és a készítője kizárólagos jogokkal rendelkezik, továbbá fenntartja a jogot, hogy az oldal forrását bármikor megváltoztassa vagy javítsa, de az adatbázis tartalmát nem módosítja, és nem törli. A honlap üzemeltetője rendszeresen ellenőrzi az oldal összes funkcióját, a rendszer zökkenőmentes működése érdekében.

Infobox
Public info
Page info
Keresés az oldalon

Az oldal 4 év és 307 napja érhető el (2018 05. 26.)
 Összes látogatók száma:
1533216.
Lefrissebb bejegyzések
Klippremier 1 hete 1 napja
Az influenszer lét árnyoldalairól szól B. Nagy Réka új dala
Koncertajánló
KARTHAGO koncert az Arénában!
2022. november 19.


Kiemelt programajánló


Programajánló

További programajánló Legnézettebb programajánló


Programajánló naptár


Hírek, események


Koncertbeszámolók


Interjúk
 


  Partnereink

                           

MTI-hírfelhasználó 
Tárhely szolgáltatónk: