Ukrán-magyar dal született az Artisjus dalszerző táborában

 2022.09.01 21:29  |  livethemoment.hu  |   3122
Értékeld ezt a cikket
(0 szavazat)
 
0
 
0
 
0
 
0
 
0A nyár elején megtartott Artisjus Songwriting Campen több mint 25 új dalt írtak a résztvevők. A három nap kiemelkedő eredménnyel zárult: született békehimnusz ukrán-magyar szerzőktől, fesztiválhimnusz a Művészetek Völgyének, filmzenék az RTL Klub sorozatához, és további dalok megjelentetését is tervezik. A táborba tizenegy országból érkeztek szövegírók, zeneszerzők, énekesek és producerek, hogy közösen alkossanak a hazai dalszerzőkkel.

„...Amikor öt évvel ezelőtt – sokáig tartó küzdelmes előkészületek árán – sikerült összehoznunk az első magyarországi nemzetközi tábort (a SongBook Songwriting Camp-et, amelyet azóta az Artisjus a nevére vett), csak annyit sejtettünk, hogy ez talán a legközvetlenebb és legtakarékosabb módja, hogy exportáljuk és nemzetközi szinten is működtetni kezdjük a magyar zenei kreativitást. Már az első ilyen esemény után a résztvevő hazai szerzők 60-70%-a valamilyen gyakorisággal külföldi megbízásokat kapott a tábort követő hónapokban. Azóta világossá vált, hogy ennél azért még sokkal több lehetőség rejlik egy ilyen songwriting campben." – nyilatkozta Czutor Zoltán, aki az Artisjus vezetőségének tagjaként szervezői feladatokat is ellát a táborban.
Forrás:
TALÁN EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:
Kövess minket és nem maradsz le semmiről!

Hozzászólások

Facebook hozzászólás

Tisztelt Olvasóink!

   Minden olvasóink számára biztosítani szeretnék, a lehetőséget arra, hogy hozzá tudjon szólni a megjelent cikkekhez. A hozzászólás a Facebook bejelentkezése után lehetséges. A hozzászólások a Facebookon megadott felhasználói nevével és profilképével jelenik meg. Ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért, a hozzászólásokat illetve a hozzászólási lehetőséget letiltjuk.
Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe.

Köszönettel:
A livethemoment.hu szerkesztősége

Ajánljuk még

Infobox
Public info
Page info
Keresés az oldalon

Az oldal 4 év és 307 napja érhető el (2018 05. 26.)
 Összes látogatók száma:
1533222.
Lefrissebb bejegyzések
Klippremier 1 hete 1 napja
Az influenszer lét árnyoldalairól szól B. Nagy Réka új dala
Koncertajánló
KARTHAGO koncert az Arénában!
2022. november 19.


Kiemelt programajánló


Programajánló

További programajánló Legnézettebb programajánló


Programajánló naptár


Hírek, események


Koncertbeszámolók


Interjúk
 


  Partnereink

                           

MTI-hírfelhasználó 
Tárhely szolgáltatónk: